Marmerlook tegels: Haal een klassieke uitstraling in huis

Bent u opzoek naar een chique vloer die jaren meegaat? Dan is een marmerlook vloer een goede optie! Bovendien is marmer weer terug van weggeweest. Tegenwoordig zijn deze klassieke vloeren steeds meer te zien in verschillende woonbladen. Als u niet de investering wilt maken voor een echte marmeren vloer, zijn de marmerlook tegels een uitstekend alternatief.

Bij Paul Roescher hebben we een breed aanbod aan verschillende marmerlook vloeren in onze showrooms. Voor inspiratie bent u altijd van harte uitgenodigd om één van onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen te bezoeken.

 

Bezoek onze showroom


marmerlook tegels van Paul Roescher

 

Wat zijn de voordelen van marmerlook tegels:

  • Niet van echt marmer te onderscheiden:

Kwaliteit is zeer belangrijk bij het creëren van een marmerlook tegel. De print van de aders en glans bepaald de echtheid van de tegel. Dit wordt tegenwoordig zo goed gedaan dat een marmerlook tegel niet meer van het echt te onderscheiden zijn.


  • Gemakkelijk te onderhouden: 

Een groot voordeel aan marmerlook tegels is dat er bijna geen onderhoud aan de pas komt. Dit heb je bijvoorbeeld wel met een echt houten vloer. Zo doe jaren met een marmerlook vloer zonder dat er onderhoud nodig is.


  • In veel opties beschikbaar:

Onze marmerlook tegels zijn in vele maten en soorten verkrijgbaar. Zo hebben we XXL tegels die tot een afmeting gaan van 320x160 cm. Alles is mogelijk om zo uw droomvloer te realiseren.


  • Combineerbaar met vloerverwarming:

Een tegelvloer zonder vloerverwarming kan al snel koud aanvoelen wat ten koste gaat van de comfortabiliteit van de vloer. Gelukkig zijn marmerlook tegels goed te combineren met vloerverwarming.

 

In welke ruimtes passen marmerlook tegels?

U zal misschien denken dat een marmervloer alleen thuis hoort in een badkamer of keuken. Dat hoeft niet zo te zijn. Een marmeren vloer past juist heel goed in bijvoorbeeld de woonkamer. U maakt uw huis tot een waar paleis. Natuurlijk past een marmeren vloer ook goed in de badkamer of keuken. De vloeren zijn waterbestendig en het geeft een chique en klassieke uitstraling. 


Marmerlook tegels van Paul Roescher

Kom langs in één van onze showrooms!

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met marmerlook tegels? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van onze showrooms. Onze vloerexperts van Paul Roescher helpen u graag verder bij het vinden van de ultieme marmerlook vloer die bij uw wensen past.


Maak een afspraak Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit