Marmeren vloer: stylingtips voor een luxe uitstraling!

Een marmeren vloer is de ideale oplossing als u houdt van luxe in uw interieur. Marmer is een prachtige steensoort die rust geeft in uw huis en zorgt voor een chique uitstraling. Geef uw interieur een speciale look door gebruik te maken van een marmeren vloer.

Bezoek onze showroom


Een marmeren vloer: terug van weggeweest

Bij een marmer vloer denkt u misschien aan kitsch en ouderwets, maar dat is alles behalve waar. Een marmeren vloer is helemaal terug van weggeweest. Deze luxe natuursteen zorgt voor rust in uw interieur en geeft net een beetje die chique touch die u zoekt. Omdat marmer een natuursteen is, ziet u een prachtig kleurverloop en natuurlijke belijning. Dat maakt een marmer vloer zo chique. Een marmeren vloer is helemaal hip. 

Natuurstenen vloer Paul Roescher


De voordelen van een marmer vloer

Marmer is een prachtig natuurproduct. Daarnaast heeft een marmeren vloer ook veel voordelen. Lees hier meer over de voordelen van een marmeren vloer:

  • Uniek karakter: geen natuursteen is hetzelfde

  • Een robuuste en duurzame tegel

  • Beschadigingen vallen minder op 

  • Geschikt voor vloerverwarming

Het is belangrijk om in de gaten te houden dat natuursteen gevoelig is voor krassen. Bovendien is een marmeren vloer lastig om zelf aan te leggen. Bij Paul Roescher beschikken wij daarom over professionele tegelleggers, die dit graag voor u uit handen nemen.

Natuurstenen vloer Paul Roescher

 

Stylingtips voor een marmeren vloer

Voor de mooiste uitstraling is het aan te raden goed na te denken over hoe de marmeren vloer het beste tot zijn recht komt in uw interieur. Daarom geven we u graag enkele stylingtips.  

  1. Combineer met de juiste materialen

Om de marmer vloer het beste tot zijn recht te laten komen raden wij u aan deze vloer te combineren met natuurlijke materialen. Denk hierbij aan hout, staal, beton en groen. Deze natuurlijk materialen passen perfect bij het natuurlijke karakter van de marmer vloer. Laat de materialen terugkomen in grote en kleine dingen, bijvoorbeeld in een bijzettafeltje, accessoires zoals een vaas of een lamp. Zorg dat deze materialen subtiel terugkomen in uw interieur en in balans zijn met de vloer en de rest van uw interieur.  

  1. Let op het kleurgebruik

Wist u dat een marmeren vloer aansluit bij de laatste trendkleuren? Denkt u dan aan grijs, groen, roze en wit. Maar ook pasteltinten of koperkleur kan prima gecombineerd worden met marmer. Combineer marmer met natuurlijke materialen, natureltinten, mooie vloerkleden of houten details. 

Accessoires natuurstenen vloer Paul Roescher

 

Accessoires natuurstenen vloer Paul Roescher


Marmerlook vloer, ideale keus!

Een marmeren vloer is een fantastische keus! Zeker als u een luxe en chique uitstraling in uw huis wilt. Maar aan deze prachtige vloer hangt ook een prijskaartje. Wilt u wel de schoonheid van marmer maar niet de prijs? Dan is de marmerlook vloer een prachtige en betaalbare variant. Marmerlook tegels zijn heel trendy en doen niet af voor een echte marmervloer. Marmerlook tegels zijn niet gevoelig voor krassen en schoonmaakmiddelen. De chique uitstraling blijft langer behouden. Groot voordeel van de marmerlook vloer is dat deze vloer chique is en tegelijk onderhoudsarm.

Natuursteenlook vloer Paul Roescher

 

Een marmeren vloer: een droom die uitkomt

Droomt u ervan om in uw nieuwe inrichting een marmeren vloer te leggen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze prachtige natuurstenen vloer is verrassend mooi. Onze tegeladviseurs vertellen u alles over deze prachtige marmeren vloer, het onderhoud en de beschikbare soorten. Wij weten alles over woonvloeren en adviseren u graag. 

 

Meer weten over marmeren vloeren?

Als u op zoekt bent naar een marmeren vloer bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. We kennen alle mogelijkheden en stemmen die perfect af op uw wensen. Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel dat neemt u meer naar huis. 

Paul Roescher

 

U bent van harte welkom in onze showroom! We staan voor u klaar met koffie en wat lekkers. Onze specialisten op het gebied van vloeren adviseren u graag over de marmervloer die perfect past in uw interieur. 

Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.


Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit