figure
Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels

Met Marokkaanse tegels tovert u iedere ruimte in uw woning om in een romantische, sfeervolle plek. Wilt u uw woonkamer graag een authentieke uitstraling geven? Droomt u al jaren van een keuken met een nostalgische sfeer? Kunnen uw badkamer en slaapkamer best wat meer gezelligheid en huiselijkheid gebruiken? Maak kennis met Marokkaanse tegels bij Paul Roescher en ontdek de schitterende en veelzijdige mogelijkheden die deze sfeervolle tegels bieden!

Wat zijn Marokkaanse tegels precies?

Marokkaanse tegels zijn unieke, handgemaakte tegels die als wandtegels kunnen worden gebruikt. Deze kleurrijke tegels zijn mat of glanzend afgewerkt en hebben een warme, sfeervolle uitstraling die industriële tegels onmogelijk kunnen evenaren. De gezellige, romantische sfeer die u met Marokkaanse tegels creëert, wordt nog eens extra versterkt door het formaat van de tegels: Marokkaanse tegels zijn kleine, vierkante of rechthoekige tegels, meestal 5 x 5 of 10 x 10 cm groot. Daarmee zijn deze Marokkaanse tegels kleiner dan bijvoorbeeld Portugese tegels.

Marokkaanse zelliges

Wat maakt Marokkaanse tegels zo uniek?

Het unieke karakter van Marokkaanse tegels heeft alles te maken met de ambachtelijke productie van deze tegels. Marokkaanse tegels worden op traditionele wijze met de hand van klei gemaakt en daarna met schitterende kleuren (en pastelkleuren) geglazuurd, waardoor geen enkele tegel helemaal hetzelfde is. Iedere tegel heeft een unieke kleurnuance en ieder oppervlak een eigen structuur, voor een verbluffend resultaat: een met Marokkaanse tegels beklede wand vormt altijd een prachtig, samenhangend geheel met een speelse en sfeervolle uitstraling.

Marokkaanse zelliges

Ontdek de vele mogelijkheden van Marokkaanse tegels

Bent u op zoek naar tegels met karakter? Dan zijn Marokkaanse tegels echt iets voor u. Ontdek de prachtige uitstraling en de veelzijdige mogelijkheden van deze schitterende tegels met eigen ogen in de Megastores van Paul Roescher in Rijssen en Apeldoorn. Maak een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en deskundig advies. Wij heten u van harte welkom! 

 

 


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >