figure
Moderne badkamers

Moderne badkamers: strak en eigentijds

Een moderne badkamer heeft strakke lijnen en beschikt over moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn zwart en wit veel gebruikte kleuren in moderne badkamers. U maakt u badkamer zo modern als u zelf wilt. Een dubbele wastafel of ligbad? Of alleen een douchecabine met een regendouche? Moderne badkamers zijn niet altijd afhankelijk van het sanitair. U kunt ook een eigentijdse look creëren met moderne accessoires, zo creëert u uw eigen en unieke moderne badkamer.

Eindeloze variatie moderne badkamers

Het woord zegt het al 'modern' en juist daarom zijn de moderne badkamers razend populair. Het is dat ook niet vreemd dat er tientallen keukenstijlen zijn die in de categorie van de moderne badkamerstijl passen. Enkele populaire badkamerstijlen in de categorie modern zijn: Italiaanse badkamers, grijze badkamers, design badkamers, stoere badkamers, industriële badkamersPhilippe Starck badkamers en Alessi badkamers. Mede door deze variateit aan badkamerstijlen zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt precies de badkamer samenstellen waar u van droomt.

Een moderne badkamer kopen?

Breng samen met één van onze adviseurs al uw wensen in kaart. Aan de hand van uw budget stellen wij een badkamer samen van topkwaliteit. In onze megastores in Apeldoorn en Rijssen vindt u onbetwist de grootste keus in badkamers. Hoe ziet u droombadkamer eruit? Maak een afspraak en vertel het ons!

Tot ziens in onze showroom.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit