5 redenen om te kiezen voor een moderne keuken in hoogglans

Een moderne keuken in hoogglans geeft uw kookdomein een luxe en chique uitstraling. De vierkante vormen, de strakke lijnen en gladde afwerking 

Wit of zwart?

Als u denkt aan een moderne keuken in hoogglans dan denkt u waarschijnlijk aan een volledig witte keuken. De meeste moderne keukens in hoogglans die wij bij Paul Roescher verkopen, zijn inderdaad uitgevoerd in de kleur wit. De kleur wit wordt vaak gekozen zodat het het glanzende oppervlak van bijvoorbeeld de keukenkastjes het beste tot zijn recht komt. Daarnaast zorgt de kleur wit voor een open een frisse uitstraling en zorgt u ervoor dat uw keuken optisch ruimtelijker oogt. 

Maar de kleur wit is zeker niet de enige kleur waar hoogglans het beste tot zijn recht komt. Wat dacht u van de kleur zwart. Een zwarte hoogglans keuken in een moderne uitvoering zorgt voor een zeer luxe en exclusieve look! 

Maar de kleuren wit en zwart zijn ook uitstekend te combineren in een moderne keuken in hoogglans.

Keukenkastjes en keukenlades

Een moderne keuken in hoogglans uitgevoerd, is geen hoogglans keuken zonder hoogglans keukendeuren/-lades of andere hoogglans elementen. Het openen van deze hoogglans deuren/-lades kan op een aantal verschillende manieren:

  • Grepen. Om de kasten en lades te openen kunt u grepen gebruiken. U grijpt met grepen nooit mis en bovendien is het risico op beschadigingen aan de kasten/lades minimaal. 
  • Greeploos.  Bij een greeploze moderne keuken ontbreken de grepen op de lades, kasten en deuren. Uw moderne keuken krijgt hierdoor een strakke en stijlevolle uitstraling. Door het weglaten van de grepen is er veel meer aandacht voor de kleur van uw keuken, de vormen in uw keuken en de belijning. 
  • Druksysteem. Met een druksysteem opent u de kasten/lades met een klein duwtje; de zogenaamde tip-on techniek. Het druksysteem biedt dezelfde voordelen als greeploze kasten, maar met een druksysteem bespaart u meer ruimte. Keukenkasten/-lades met een druksysteem moeten wel vaker dan normaal schoongemaakt worden vanwege de vette vingers die op hoogglans goed te zien zijn. 

Onderhoud van uw moderne keuken in hoogglans

Een moderne keuken in hoogglans moet vaker schoongemaakt worden dan bijvoorbeeld een landelijke keuken met houten kastjes. Hoogglans is gevoeliger voor vingerafdrukken en andere viezigheden; het is wat sneller te zien en dat kan een bron van ergenis zijn. Vaak kan een hoogglans kastdeurtje snel worden gereinigd met een vochtige doek. Vergeet dan niet om het vocht met een droge doek nog eens na te vegen waardoor er geen kringen kunnen ontstaan. 

Hoogglans elementen

Niet alleen keukendeurtjes/-lades of keukenkastjes kunnen in hoogglans uitgevoerd worden. U maakt uw moderne keuken in hoogglans helemaal af door ook andere elementen in hoogglans in uw keuken op te nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hoogglans afzuigkap of een koelkast volledig in hoogglans uitvoering. 

Bij Paul Roescher stelt u uw moderne keuken in hoogglans helemaal zelf samen. We denken graag met u mee over uw wensen, we adviseren u over de mogelijkheden en vanuit ons brede assortiment is er altijd een keukenoplossing naar uw wens! Paul Roescher biedt alles op het gebied van keukens; maak een afspraak in onze  one-stop-shop.

Kosten van een hoogglans keuken bij Paul Roescher

Met 80 tot 100 keukenopstellingen kan het bijna niet anders dan dat u bij Paul Roescher écht geïnspireerd raakt voor een moderne keuken in hoogglans uitvoering. U vindt onze keukenshowroom in onze megastores in Rijssen en Apeldoorn. De showrooms zijn ingedeeld in 3 afdelingen:

Bij Paul Roescher slaagt u voor een moderne keuken in hoogglans van budget tot exclusief! Wij luisteren naar uw wensen en stemmen deze af op de mogelijkheden!

Voordelen van een moderne keuken in hoogglans uitvoering

 We zetten de voordelen van een moderne keuken in hoogglans uitvoering op een rijtje:

  • Een moderne keuken in hoogglans hoeft niet per definitie uitgevoerd te worden in de kleur wit. Hoogglans kan in diverse kleuren uitgevoerd worden. 
  • Een moderne keuken in hoogglans geeft uw keuken een strak uiterlijk.
  • Bovendien geeft hoogglans uw keuken een luxe en chique uitstraling
  • Uw keuken in hoogglans oogt ruimtelijk
  • Maak gebruik van zoveel mogelijk hoogglans elementen
  • U moet uw keuken wellicht iets vaker onderhouden, maar met een vochtige doek zijn het wegwerken van die vingerafdrukken wel fluitje van een cent.

Kom eens langs bij Paul Roescher

In onze keukenshowroom doet u veel inspiratie op voor een moderne keuken. Onze keukenadviseurs stemmen uw wensen perfect af op de mogelijkheden die er zijn op keukengebied! U bent van harte welkom in een van onze megastores in Rijssen of Apeldoorn. We zetten de koffie voor u klaar en letten erop dat er geen kringen op de hoogglans aanrechtblad komen. We zien u graag in onze showroom!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit