Moderne keukens

Moderne keukens: een strak lijnenspel

Kies in onze Online Keukenshowroom uit moderne keukens in 3 prijsklasses:

Trendline Topkwaliteit SupreMatie

De strakke lijnen van een moderne keuken

U bent een opgeruimd mens en verwacht van uw huis en dus keuken hetzelfde. Strakke, overzichtelijke en tijdloze lijnen passen hier dan perfect bij. Een moderne keuken kent ook veel minder speelse details, want de focus ligt op het materiaal- en kleurgebruik. De oppervlaktes zijn eenvoudig schoon te maken en te houden en zijn gericht op jarenlang plezier. Er wordt hierbij veel gebruik gemaakt van de kleuren wit, zwart en grijs.

Moderne keukens worden veelal geassocieerd met villa's en strakke lofts/appartementen boerderijen, maar zijn natuurlijk toepasbaar in iedere woning. In een oude verbouwde boerdrij of landhuis kan een strakke, moderne keuken juist het eigentijdse rustpunt zijn.

Moderne keukens: focus op materiaal en kleur

Een moderne keuken maakt u net zo modern als dat u zelf wilt. Kies voor veel RVS accenten (of zelfs een metalen werkblad), hoogglans frontjes, zwarte kranen en apparaten en LED-verlichting. Of laat juist elementen weg. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen te combineren om het beste uit verschillende stijlen te combineren. Een moderne keuken kopen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Online Keukenshowroom > Maak Afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit