Moderne vloeren

Elegantie en luxe zijn kernwoorden bij de uitstraling van een moderne woning. Strakke lijnen en vierkanten vormen in het design zijn nodig om de look volledig uit te stralen. Een moderne vloer is dan ook heel anders dan een landelijke vloer.

Hoe ziet een moderne vloer eruit?

De moderne vloer is waterpas, glad afgewerkt en kwalitatief van sterk materiaal gemaakt. Materialen zijn belangrijk in een modern interieur en dit werkt door tot in de vloer. Die vloer is altijd de basis voor een strakke lay-out van elke moderne ruimte van uw woning. Bij een moderne vloer kunt u denken aan:

  • Gietvloer: Gietvloeren zijn gladde kunstoffen van 3 tot 4 mm dik, die op een zeer egale ondervloer aangebracht worden om een waterpas strakke uitstraling aan iedere ruimte te geven. Dankzij de duurzaamheid en het makkelijke onderhoud zijn gietvloeren nu heel populair.

  • Betonnen vloer: Een betonnen vloer geeft ook die strakke uitstraling die gewenst is voor moderne vloeren. Betongrijs is tevens een mooie basistint voor en verdere moderne inrichting van uw woning.  

  • Visgraat vloer: Een visgraat vloer is modern en gaat mee in de trend van nu. Voor een moderne vloer wordt geen hout aanbevolen als materiaal, maar kunt u denken aan PVC als alternatief dat voor een veel gladdere en strakkere uitstraling zorgt.

Maak een afspraak

Moderne vloer Paul Roescher

Welke kleuren maken een moderne vloer stijlvol?

Een moderne vloer kan prima wit, zwart, grijs of naturel van tint zijn. Het allerbelangrijkste is het totaalbeeld en het totale design. De vloer maakt een moderne ruimte af. Dit betekent niet dat een moderne vloer geen eyecatcher mag zijn, sommige moderne vloeren springen er in kleurgebruik echt uit. Denk dan aan ‘Broadway Boogie Woogie’ van Mondriaan op de vloer. Frisse effen kleuren, die modern aandoen, zijn de primaire kleuren: rood, geel, blauw en groen. Zeker als dit correspondeert met dezelfde wandkleur wordt het geheel doordacht en strak.

Hoe voert u de moderne stijl vervolgens vanaf de vloer door tot het plafond?

Openheid en ruimtelijkheid maken uw woning modern. Zorg dat kabels en frutsels compleet weggewerkt zijn. Maak uw woning letterlijk zo leeg mogelijk door niet teveel zonder accessoires en meubels in één ruimte te plaatsen. Investeer in plaats daarvan wel in de kwaliteit van de objecten en meubels die u neerzet. Om van een blanco huis naar een moderne woning te gaan helpt het als u kiest voor een totaalpakket; moderne keuken, moderne badkamer en uiteraard een moderne vloer. Bij Paul Roescher kunt u dit allemaal onder één dak vinden.

Moderne vloer van Paul Roescher

Met een modaal inkomen toch uitkomen op een moderne vloer

Moderne vloeren kunnen heel exclusief en heel duur zijn, omdat de voorkeur in een moderne woning uitgaat naar kwaliteit en luxe. De materialen, zoals bij een gietvloer, zijn dan gegarandeerd kleurvast en krasbestendig. Wat eenvoudiger en simpeler voor een vriendelijker budget gaan kan echter ook, zeker bij Paul Roescher! Kijk dan eens bij de woonvloeren, die zijn modern en vriendelijk voor de portemonnee.

Paul Roescher’s vloerenspecialisten helpen u verder met de keuze.  

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit