figure
Natuursteen tegels | WorldTegelExpo

Tegels met natuursteenlook

Het is uw droom om in uw nieuwe inrichting een natuurstenen vloer te leggen? Vraag dan tegelspecialisten van Paul Roescher naar de mogelijkheden! Natuursteen is, zoals de naam al aangeeft, een natuurproduct en bevat fossiele resten. Daardoor is iedere tegel weer een verrassing, een kunstwerk dat verstopt zat in de grond! Onze tegelexpert geeft u graag uitleg over de eigenschappen van natuursteen, het onderhoud en de verschillende beschikbare soorten (denk aan termen als gezoet, gepolijst, Belgisch hardsteen, leisteen, gekalibreerd en ga zo nog maar even door). U weet er alles van als u bij Paul Roescher bent geweest!

Alternatief voor natuursteen tegels

Een onderhoudsvrij alternatief voor een natuurstenen vloer? Ook daarbij helpt onze tegelexpert u graag! U vindt bij Paul Roescher een groot assortiment aan keramische tegels (dit zijn 'gebakken' tegels) met de uitstraling van natuurstenen tegels! In de WorldTegelExpo is een groot deel van de showroom besteed aan keramische natuurstenen tegels - zodat u keuze te over hebt!

Dus of u nu gaat voor het echte werk of voor het praktische alternatief: bij Paul Roescher bent u aan het beste adres. Maak daarom snel een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies! Wees welkom, de koffie staat klaar!

 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit