Natuursteen tegels | WorldTegelExpo

Tegels van natuursteen

Is het uw droom om in uw nieuwe inrichting een natuurstenen vloer te leggen? Vraag dan tegelspecialisten van Paul Roescher naar de mogelijkheden! Natuursteen is, zoals de naam al aangeeft, een natuurproduct en bevat fossiele resten. Daardoor is iedere tegel weer een verrassing, een kunstwerk dat verstopt zat in de grond.


Webshop Tegels >

Onze tegelexpert geeft u graag uitleg over de eigenschappen van natuursteen, het onderhoud en de verschillende beschikbare soorten (denk aan termen als gezoet, gepolijst, Belgisch hardsteen, leisteen, gekalibreerd en ga zo nog maar even door). U weet er alles van als u bij Paul Roescher bent geweest!

Wat zijn de opties voor natuurstenen tegels?

Het grote voordeel aan natuurstenen tegels is dat ze zowel voor buiten als binnen zeer geschikt zijn. Dit heeft voornamelijk met de duurzaamheid van de natuursteen te maken. Ook zorgt het voor de extra sfeer in huis. Onze natuurstenen tegels zijn in verschillende kleuren en oppervlaktes verkrijgbaar. Misschien vindt u extra grote tegels  mooier of wilt u specifiek tegels van graniet of marmer, Het is allemaal mogelijk bij Paul Roescher. Er is altijd wel een natuursteen te vinden die bij uw huisstijl past. Natuursteen heeft veel interessante voordelen, zoals:

  • Uniek karakter: geen natuursteen is hetzelfde
  • Een robuuste en duurzame tegel
  • Beschadigingen vallen minder op 
  • Geschikt voor vloerverwarming

Het is belangrijk om in de gaten te houden dat natuursteen gevoelig is voor krassen. Bovendien zijn natuurstenen tegels lastig om zelf aan te leggen. Bij Paul Roescher beschikken wij daarom over professionele tegelleggers, die dit graag voor u uit handen nemen.

 

Webshop Tegels Natuursteen-look >

Afspraak Maken >

Voorbeelden van natuurstenen tegels

Natuursteen tegels Paul RoescherNatuurstenen tegels Paul Roescher

 

 

 

 

 

 

Natuursteenlook tegels: alternatief voor natuursteen tegels

Een onderhoudsvrij alternatief voor een natuurstenen vloer? Ook daarbij helpt onze tegelexpert u graag! U vindt bij Paul Roescher een groot assortiment aan keramische tegels (dit zijn 'gebakken' tegels) met de uitstraling van natuurstenen tegels! In de WorldTegelExpo is een groot deel van de showroom besteed aan keramische natuurstenen tegels - zodat u keuze te over hebt!

 

Natuursteenlook tegels Paul Roescher

Meer weten over een natuurstenen vloer?

Dus of u nu gaat voor het echte werk of voor het praktische alternatief: bij Paul Roescher bent u aan het beste adres. Maak daarom snel een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies! Wees welkom, de koffie staat klaar!

Webshop Tegels Natuursteen-look >

Maak een afspraak > 

Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit