figure
Natuursteen tegels | WorldTegelExpo

Tegels met natuursteenlook

Het is uw droom om in uw nieuwe inrichting een natuurstenen vloer te leggen? Vraag dan tegelspecialisten van Paul Roescher naar de mogelijkheden! Natuursteen is, zoals de naam al aangeeft, een natuurproduct en bevat fossiele resten. Daardoor is iedere tegel weer een verrassing, een kunstwerk dat verstopt zat in de grond! Onze tegelexpert geeft u graag uitleg over de eigenschappen van natuursteen, het onderhoud en de verschillende beschikbare soorten (denk aan termen als gezoet, gepolijst, Belgisch hardsteen, leisteen, gekalibreerd en ga zo nog maar even door). U weet er alles van als u bij Paul Roescher bent geweest!

Alternatief voor natuursteen tegels

Een onderhoudsvrij alternatief voor een natuurstenen vloer? Ook daarbij helpt onze tegelexpert u graag! U vindt bij Paul Roescher een groot assortiment aan keramische tegels (dit zijn 'gebakken' tegels) met de uitstraling van natuurstenen tegels! In de WorldTegelExpo is een groot deel van de showroom besteed aan keramische natuurstenen tegels - zodat u keuze te over hebt!

Dus of u nu gaat voor het echte werk of voor het praktische alternatief: bij Paul Roescher bent u aan het beste adres. Maak daarom snel een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies! Wees welkom, de koffie staat klaar!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >