De mooiste natuurstenen vloeren voor binnen

Natuurstenen vloeren geven uw huis een luxe en bijzondere uitstraling. Geen enkele tegel is hetzelfde en dat maakt uw keuken of badkamer extra uniek. De bekendste natuurstenen vloeren zijn van marmer, graniet of hardsteen. Maar welke natuurstenen vloer past het beste in uw huis?

Kom langs in onze showroom

Soorten natuurstenen vloeren

Er zijn dus verschillende soorten vloeren die onder natuursteen tegels vallen. Hieronder hebben we de mooiste vloertegels voor u uitgelicht.

Marmer vloeren

Dit is toch wel één van de bekendste natuurstenen vloer op de markt. Marmer is een mooie vloer met een statige look. Een vloer als deze is op veel plekken in het huis te plaatsen, zoals in de badkamer of de keuken. Het is wel een vloer die onderhoud vereist. als u van plan bent om een marmeren vloer in de keuken te plaatsen moet deze wel voorzien worden van een beschermlaag, omdat ze gevoelig zijn voor vlekken.

natuurstenen vloer

Granieten vloer

Een granieten vloer staat bekend om zijn robuustheid. Het zijn sterke tegels die niet snel kapot zullen gaan. Ook zijn ze erg goed bestand tegen krassen en slijtage. om deze redenen is een granieten vloer perfect voor bijvoorbeeld de keuken. Omdat deze natuurstenen vloeren zo sterk en duurzaam zijn, zult u dit wel merken aan de prijs.

natuursteen tegels

Hardstenen tegels

Hardsteen is net als marmer een kalkhoudend gesteente, waardoor ze wat gevoeliger zijn dan bijvoorbeeld graniet. Ondanks dat er sneller krassen en vlekken op de vloeren ontstaat hoeft dat geen nadeel te zijn. De natuurlijke look komt dan nog meer naar boven. Deze vloeren zijn erg populair bij een landelijke huisstijl. Ze geven namelijk een nostalgische uitstraling.

natuurstenen vloer

Welke voordelen en nadelen hebben natuurstenen vloeren?

Een natuurstenen vloer heeft verschillende voordelen. Zo zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook heeft u veel keus in de verschillende tegels die beschikbaar zijn. Onze natuursteen vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en oppervlaktes. Kom gerust langs in één van onze showrooms om inspiratie op te doen. Er is altijd wel een natuurstenen vloer die bij uw huisstijl past. Verder hebben deze tegels de volgende voordelen:

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geen enkele tegel is hetzelfde
  • Krassen vallen minder op
  • 100% natuurlijk

Een vloer van natuursteen heeft ook een paar nadelen. Ondanks dat de vloeren lang meegaan moeten ze goed onderhouden worden. Bovendien ligt de prijs van natuursteen hoger dan bij andere vloeren.

Keramische tegels vs natuursteen vloeren

Tegenwoordig zijn keramische tegels bijna niet meer te onderscheiden van natuurstenen vloeren. Ze zijn vaak goedkoper en even sterk als natuusteen. Bij een natuurstenen vloer heeft u echt een authentieke vloer en als u dat belangrijk vindt, is dat de beste keuze. Wanneer u de look van de tegel alleen belangrijk vindt, is een keramische tegel de beste keus. Wij raden u aan om de voordelen en nadelen van beide vloeren te overwegen voordat u een keuze maakt. Lees hier meer over keramische tegels.

Koop uw natuurstenen vloer bij Paul Roescher

Wij helpen u graag bij de keuze van de beste natuursteen vloer. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels en vloeren in onze WorldTegelExpo in Rijssen. Kom langs om inspiratie op te doen of maak gelijk een afspraak.

Maak direct een afpsraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit