Keramische tegels: de nieuwste trend

Kent u de keramische tegels al? Met een keramische tegel zit u altijd goed. Ze zijn een ideale keuze voor zowel binnen als buiten. U kunt ze gebruiken op de vloer of aan de wand. Als u een fantastische vloer wilt die onderhoudsarm is en geschikt voor vloerverwarming, kies dan voor keramische tegels. 

 

Welkom in onze showroom 

 

Soorten keramische tegels

Als u heeft gekozen voor keramische tegels bent u er nog niet. Er zijn vele soorten keramische vloertegels. Keramische tegels zijn in elke stijl verkrijgbaar. Of u nu kiest voor een landelijke of een moderne stijl. Met de verschillende kleuren, motieven en formaten is er voor iedere stijl een passende keramische tegel. 

 

Natuursteenlook tegel: een natuurlijke uitstraling

Natuursteen is erg mooi en zorgt voor een luxe uitstraling. Maar echt natuursteen vereist onderhoud. Daarom is er de natuursteenlook tegel. De uitstraling van natuursteen is bij keramische natuursteenlook tegels heel goed nagebootst. Ervaar zelf de natuurlijke uitstraling van natuursteenlook tegels.

 

Een natuursteenlook tegel heeft de uitstraling van natuursteen, met bijvoorbeeld reliëf en poriën erin verwerkt. Daarnaast worden ook details in natuursteenlook tegels verwerkt zoals kleurverschillen in de tegel of kalkrestjes die in de natuursteenlook tegel zijn verwerkt. 

Natuursteenlook tegels Paul Roescher

 

Keramisch parket, de mooiste houtlook tegels

Is het hout? Is het PVC? Nee, het is een tegel! Keramisch parket biedt de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van een tegel. Steeds meer mensen kiezen voor een houtlook tegelvloer met de de voordelen (gebruiksgemak!) van een tegelvloer.

Keramisch parket is in elke stijl verkrijgbaar. Of u nu kiest voor een landelijke look of moderne stijl, met de verschillende kleuren en formaten is er voor iedere stijl een passend keramisch parket. Het is niet voor niets dat houtlook tegels horen in de top 5 van populairste vloertegels

Keramisch parket Paul Roescher

 

Houtlook vloer Paul Roescher

 

Houtlook vloer Paul Roescher

 

Houtlook vloer Paul Roescher

 

Keramisch parket Paul Roescher

 

Voordelen van houtlook tegels

Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Bovendien is het parket kras- en stootbestendig, makkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Keramisch parket hoeft u dus niet jaarlijks te schuren en te oliën, zoals dat bij een houten vloer wel het geval is. Daarnaast is keramisch parket geschikt voor vloerverwarming en houdt de warmte drie keer langer vast dan een normale houten vloer.

 

Houtlook tegel: huisdierproof en geruisloos

Dat u een houten vloer wilt begrijpen we heel goed. Een houten vloer straalt veel warmte, gezelligheid en sfeer uit. Er zijn heel veel soorten houten vloeren.
Maar als u een huisdier heeft is een massief houten vloer geen goed idee. Hoe handig is het dan om te kiezen voor keramisch parket of een houtlook vloer? Keramische tegels zijn krasvrij en onderhoudsarm. Ideaal als u een huisdier heeft. Maak uw interieur huisdierproof en ga voor krasvrije houtlook tegels. Wist u dat keramisch parket ook een stille vloer is? U hoort nauwelijks het getik als u loopt of andere geluiden die u wel hoort bij een houten vloer. Een houtlook vloer is daarmee echt een stille of geruisloze vloer. 

 

Onderhoud van keramische tegels

Keramische tegels zijn vaak zuurbestendig en nemen veel minder vocht op dan andere vloeren. Ze zijn niet gevoelig voor krassen, vlekken of zuurhoudende middelen. Dat maakt keramische tegels tot zo’n onderhoudsarme vloer. 

 

Keramische tegels voor buiten

Heeft u er al eens aan gedacht om de tegels van uw woonkamer door te trekken naar buiten? Paul Roescher heeft een heel assortiment keramische tegels die ook buiten te gebruiken zijn. De keramische tegels van Paul Roescher zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken waardoor ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Vrieskou, neerslag of zon hebben nauwelijks vat op keramische buitentegels. Lees meer over de voordelen van keramische tuintegels

 

Keramische buitentegels Paul Roescher

 

Keramische buitentegels Paul Roescher

 

Keramische tegels in de badkamer

Omdat keramische tegels nauwelijks vocht opnemen en eenvoudig te reinigen zijn, zijn ze ideaal voor in de badkamer. Bekijk de mooiste voorbeelden van keramische tegels in de badkamer.

Keramische tegels badkamer Paul Roescher

 

Keramische tegels badkamer Paul Roescher

 

keramische tegels badkamer Paul Roescher

 

Keramische tegels badkamer Paul Roescher

 

Bekijk alle keramische tegels in onze World Tegel Expo

U bent van harte welkom in de World Tegel Expo, grootste tegelshowroom ter wereld. Deze enorme toonzaal bij Paul Roescher in Rijssen is verspreid over meerdere etages die met elkaar verbonden zijn via roltrappen. Een dergelijke showroom is niet alleen uniek, ook de tentoongestelde collectie tegels is uniek. De keus in kleuren, soorten en maten is groter dan waar ook, maar ook zijn er tegels te vinden die nergens anders worden tentoongesteld. De nieuwe Expo biedt plaats voor tegels tot maar liefst 320 x 160 cm groot! Daarmee verovert Paul Roescher een niet te missen plek in de wereld van ’s werelds grootste tegels. 

 

World Tegel Expo tegelshowroom Paul Roescher

 

U voelt zich thuis bij Paul Roescher

Wilt u een keramische tegelvloer in een stijl die past bij wie u bent in een huis waar u zich echt thuis voelt? Bij Paul Roescher vindt u alles onder één dak om van uw huis uw thuis te maken. U kiest gegarandeerd voor hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland voor een prijs die lager is dan waar dan ook. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. 

 

Meer weten over keramische tegels?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie keramische tegels bij Paul Roescher? U bent van harte welkom! De koffie staat voor u klaar! Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken. 

 

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit