Oakline oldwood keukens

Old wood keukens: stoer & warm

De nieuwste trend op het gebied van houten keukens is oak line / old wood. In een strakke moderne woning brengt een old wood keuken warmte, terwijl een oak line keuken een klassieke woning een stoer karakter geeft. Een houten keuken is een echte sfeermaker, al kiezen steeds meer keukenkopers voor grof hout, oftewel 'old wood'. Een houten keuken: terug van weggeweest. 

Houten keukens met een natuurlijke uitstraling

Oak line keukens bieden de beleving van ruw hout in vele soorten en afwerkingen. De keukens zijn te krijgen in echt eiken, maar ook de uitstraling van geschaafd steigerhout is verkrijgbaar. U wilt de voordelen van een kunststof keuken? Bij Paul Roescher vindt u een zeer grote collectie houtkleurige laminaatdeuren. Het is daarom dat houtliefhebbers uit heel Nederland Paul Roescher weten te vinden. 

Bezoek onze showroom

Kom langs onze showroom en laat u inspireren!

Laat u voorlichten over de mogelijkheden van geborsteld, geschaafd, gezaagd en gezandstraald hout. Met of zonder noesten. Uniek bij Roescher is de nieuwe, goed te reinigen versie. Hiermee gaan design en comfort bij Roescher hand in hand.

Kom naar onze showroom en bewonder meerdere fraaie opstellingen! Wij adviseren altijd om eerst een afspraak met een keukenadviseur te maken, zodat hij u kan adviseren en helpen bij de zoektocht naar de perfecte old wood keuken. De adviseur maakt vrijblijvend een offerte voor u, zodat u ook weet hoeveel een nieuwe keuken kost.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >