Onderhoudsvriendelijke tegels

Ieder jaar die ene vloer wéér behandelen met olie. Bestaat er geen alternatief? Jazeker: keramiek!

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijke tegels. Het toplaagje op een onderlaag van gebakken aarde is zo hard, dat het slijt of krast. Ook trekken er geen vlekken in. Perfect in huishoudens waar regelmatig wordt gekookt of waar kinderen door het huis rennen.

Een tegelvloer is gemakkelijk schoon te maken. Gebruik een stofzuiger of robotstofzuiger om het losliggende vuil te verwijderen. Dweil vervolgens de vloer voor een perfect eindresultaat. U hoeft geen speciaal middel te gebruiken. Een scheutje allesreiniger doet al wonderen.

Paul Roescher verkoopt honderden verschillende keramische tegels. Kom eens een kijkje nemen in de grootste tegelshowroom van Europa in het Overijsselse Rijssen. Hier ziet u keramische gigategels (formaat: 120 bij 300 centimeter!), fraaie houtlook tegels, natuurstenen look-a-likes en andere pareltjes. Hieronder een impressie van de showroom.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit