Onze tegels/vloerenshowroom

 

Wilt u geïnspireerd raken? Kom dan langs in één van de megastores van Paul Roescher, die onbetwist de grootste zijn van Europa. Bij Paul Roescher vindt u verspreid over twee verdiepingen tientallen tegelpleinen en opstellingen met tegels, houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. In onze tegel- en vloerenshowroom is er voor iedereen een passende vloer- of wandbekleding te vinden in iedere gewenste prijsklasse en stijl. Zoek een mooie vloer uit voor de badkamer, voor uw woonkamer of uw keuken!

Dagje uit!

In onze megastores hoeft u niet op zoek naar inspiratie, want de inspiratie komt naar u! De vele honderderden opstellingen van badkamers, keukens, tegels, vloeren en kasten zijn afgestemd op de laatste woontrends. Daarnaast kunt u een gastvrij ontvangst verwachten en bijkletsen in ons restaurant.

Bij Paul Roescher maken we het uitzoeken van uw droominrichting tot een feest!

U bent van harte welkom

Ben u nieuwsgierig naar al het moois dat Paul Roescher u te bieden heeft? Kom dan langs in onze showroom. Maak uw dagje uit helemaal compleet en maak een afspraak met één van onze productspecialisten. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit