Over Paul Roescher

Gaat u nieuw- of verbouwen, dan kunt u niet om Paul Roescher heen. Het is dé totaalleverancier voor alle goederen die u als vaste elementen in uw huis monteert. Beide Megastores in Rijssen en Apeldoorn beschikken over ruim opgezette afdelingen voor:

Maak kennis met uw nieuwe woninginrichting bij Paul Roescher!

Een keuken of badkamer is nooit standaard. Niets is zo persoonlijk en sfeerbepalend als een vloer. In een smaakvol ingericht interieur zijn al deze onderdelen op elkaar afgestemd. Maar waar vindt u nu een groot overzicht van alle mogelijkheden die er op het gebied van woninginrichting zijn? Het antwoord is: in de Megastores van Paul Roescher!

In onze Megastore hoeft u niet ver te zoeken naar inspiratie – u vindt het overal om u heen! De vele voorbeeldkeukens en de gastvrije ontvangst maken het uitzoeken van uw droomkeuken tot een feest. De keuze op de afdeling badkamers is enorm en toont badkamers in de meest uiteenlopende stijlen. Dit geldt ook voor de vloeren van hout tot pvc, tegels in duizenden soorten en maten en u vindt bij Paul Roescher zelfs een afdeling schuifdeurkasten!

De advisering gebeurt door experts en is van hoog niveau. Hebt u trek gekregen van het shoppen? De kok maakt wat lekkers voor u klaar! Ziet u een dagje Paul Roescher maar gerust als een dagje uit!

Paul Roescher - Al meer dan 50 jaar de laagste in prijs! 

Het accent ligt bij Paul Roescher op kwaliteit tegen de laagste prijs, zonder aanbetaling! Of u nu zoekt naar een super-de-luxe Suprematie keuken, een vloer of badkamer van klassiek tot modern: bij Roescher weet u zeker dat u kwaliteit koopt voor de laagste prijs.

Het geheim? Wellicht is Paul Roescher een wat bijzondere eend in de bijt: als één van de weinige woonaanbieders heeft Paul Roescher een eigen distributiecentrum. Nadat u uw droomkeuken hebt uitgezocht, dragen onze vakkundige orderverwerkers alles over aan onze eigen planning, chauffeurs en montagedienst. De jaren hierna kunt u terugvallen op onze landelijke servicedienst. Alles onder hetzelfde dak, voor uw gemak! U profiteert van groot inkopen en een geoliede organisatie; het geheim achter onze prijzen!

Paul Roescher - dat moet u gezien hebben!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit