Parketvloeren

Zoals u ongetwijfeld weet, is het meubilair dat u kiest voor uw woning ontzettend belangrijk. Dit zorgt voor sfeer in uw interieur. Onderschat echter niet het belang van de juiste vloer. Hoewel deze voor een groot deel "bedekt" is met meubilair, een zacht kleed of speelgoed van de kinderen, is de vloer ook van belang voor de uitstraling. Het kiezen van een parketvloer moet dan ook met zorg gedaan worden.

Wat voor u belangrijk is, is dat u voldoende keus heeft. Gelukkig zijn er voor wat betreft parketvloeren haast oneindig veel opties mogelijk. Er zijn lichte vloeren en donkere vloeren en werkelijk elke tint daar tussenin. Van wit tot grijs en van bruin tot zwart: bij Paul Roescher vindt u alle parketvloeren onder één dak. Zo heeft u altijd wat te kiezen en is er altijd een parketvloer naar wens te vinden.

Diverse soorten parketvloeren

Bij Paul Roescher hebben we voor u een selectie gemaakt uit de mooiste parketvloeren van de beste kwaliteit. Hierdoor bieden wij u Europa's grootste keus aan in onze showroom die ruim 17.500 m² groot is. We bieden u graag alvast een voorproefje van onze verschillende parketvloeren:

  • lamel parketvloeren
  • Bourgogne parketvloeren
  • Tapis parketvloeren
  • visgraat parketvloeren
  • zelfs een tegelvariant: keramische parketvloeren!
  • en nog veel meer! 

We hebben regelmatig wisselingen in ons assortiment parketvloeren, zodat we altijd een up-to-date aanbod vloeren beschikbaar hebben.

Bekijk alle 150+ parketvloeren in onze showroom

Wilt u met eigen ogen zien hoe groot en gevarieerd ons aanbod parketvloeren is, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. U kunt met één van onze specialisten om tafel gaan om uw nieuwe parketvloer uit te kiezen. Daarbij garanderen wij u direct de beste prijs. Kom gerust eens langs zodat we met u in gesprek kunnen gaan. Laat u verrassen door de veelzijdigheid en compleetheid van Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het personeel."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit