Trend: de populairste badkamertegels van dit moment

Nerderland valt massaal voor badkamerstijlen van over de helde wereld en tóch komende populairste badkamerstegels niet ver van ons kikkerlandje vandaan. Enkele populaire badkamerstijlen die we in Nederland massaal hebben omarmd zijn de Engelse, Portugese en iets verder van huis de Marokkaanse tegelstijlen. Ook het gebruik van natuursteenlook- en houtlook tegels, wat toch vrij populair in het Middenlanse zeegebied is, wordt ook steeds populairder in de Lage Landen. Hieronder de populairste badkamertegels voor u opgesomd.

#1 Original Style badkamertegels

De Engelse badkamertegels omvat een brede collectie aan Victoriaanse tegels, Art Nouveau en Art deco tegels. De Engelse tegelstijl is zeer uiteenlopend en dat maakt deze stijl direct heel aantrekkelijk. De Original Style, wat de verzamelnaam voor deze geweldige stijl is, omvat egale en kunstzinnig tegels, maar ook motiefjes zijn zeer populair. Dat maakt het aantrekkelijk voor de gebruikers van dit authentieke product, aangezien men de verschillende motiefjes en kleuren kan samenstellen tot een geweldig eindresultaat.

Engelse badkamertegels

Engelse badkamertegels

#2 Portugese badkamertegels

Dat Portugese tegels in de categorie 'populairste badkamertegels' vallen is niet vreemd. Deze tegelstijl staat bekend om de honderden verschillende kleurstellingen en patronen, waardoor er voor iedereen een mooie tegelcombinatie te vinden is. Portugese badkamertegels worden ook wel cementtegels genoemd en worden over de hele wereld geproduceerd, waaronder zelfs de Delfst Blauwe tegels uit eigen land. Echter Portugal is zeer typerend voor deze karakteristieke tegelstijl, aangezien de meeste huizen in Portugal zijn voorzien van deze prachtige tegels, zowel op huizen, vloeren en in badkamers. Portugese badkamertegels kleuren de omgeving en dat is de reden dat veel mensen dit vakantiegevoel graag in huis halen.

Portugese badkamertegels

Portugese badkamertegels

#3 Marokkaanse badkamertegels

Met Marokkaanse badkamertegels tovert u iedere badkamer om tot een romantische en sfeervolle plek. Marokkaanse badkamertegels zijn handgemaakte vierkante tegels van meestal 10x10cm, maar ook verkrijgbaar 5x5cm. De tegels kenmerken zich door vrolijke en warme kleurencombinaties. De populairste soort, en ook het meeste geschikt als wandtegels voor de badkamer, zijn zelliges. Marokkaanse badkamertegels zijn vergelijkbaar met Portugese tegels, maar meestel een tandje kleiner. Echter niet minder sfeervol.

Marokkaanse badkamertegels

Marokkaanse badkamertegels

#4 Natuursteenlooktegels voor de badkamer

Mensen trekken graag de natuur in en halen het daarom ook graag in huis. Natuursteen heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen en past daarmee perfect in het rijtje ‘populairste badkamertegels’. Echt natuursteen is onbehandeld en leeft als de natuur, dat maakt dit product kwetsbaar, waardoor krassen en vlekken vrij spel hebben. Die levendigheid heeft natuurlijk ook zijn charme. Bij Paul Roescher vindt u echter een groot assortiment aan natuursteenlooktegels voor de badkamer. Het voordeel van dit prachtige product is dat het de uitstraling heeft van natuursteen en tegelijktertijd slijtvast, niet poreus en niet vlekgevoelig is. Bovendien zijn natuursteenlooktegels bestand tegen vloeistoffen. U kunt dus met een gerust hart water spetteren, rijkelijk gebruik maken van zeep en u hoeft niet bang te zijn dat u bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt en of morst.

Natuursteenlook badkamertegels

#5 Houtlooktegels in de badkamer

Hout in de badkamer is prachtig! Hout is een natuurproduct en dat leeft. Het krimpt en zet uit bij temperatuurverschillen en ook vocht heeft zijn uitwerking op hout. Als u dat niet erg vindt dan is dat natuurlijk een prima keuze. Als alternatief voor hout heeft Paul Roescher een prachtig assortiment houtlooktegels. Houtlooktegels voor de badkamer zijn qua uitstraling bijna niet van echt hout te onderscheiden, veel soorten hebben zelfs de structuur van echt hout. Echter het grote voordeel van houtlooktegels in de badkamer is dat deze bestand zijn tegen vocht en temperatuurverschillen. Daarnaast is het morsen van vloeistoffen geen enkel probleem. Houtlooktegels behoren beslist tot de populairste badkamertegels van dit moment, doordat deze zeer duurzaam, slijtvast en eenvoudig te onderhouden zijn.

Houtlook badkamertegels

Houtlook badkamertegels

Badkamertegels vergelijken?

De keuze is reuze en dat maakt het kiezen niet makkelijker. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze WorldTegelExpo in Rijssen, de grootste tegelshowroom van de wereld, met meer dan 6.000m2 aan tegels. U kunt eenvoudige alle stijlen vergelijken. Daarnaast staan onze tegelexperts voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Maak vrijblijvend een afspraak of kom gerust een keertje langs.

Maak een afspraak

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit