Een Portugese badkamer: authentieke patronen en unieke kleuren

Een Portugese badkamer is een eyecatcher in uw huis. U kunt variëren met kleuren en patronen waardoor u uw eigen unieke Portugese badkamer heeft. Bent u benieuwd naar een Portugese badkamer? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Een Portugese badkamer bij u thuis

Wat maakt een Portugese badkamer zo mooi? Juist, de tegels. Portugese tegels zijn authentiek en kleurrijk. Ze geven uw badkamer een unieke uitstraling. U vraagt zich misschien af of Portugese tegels geschikt zijn voor in de badkamer. Keramische Portugese tegels zijn uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Portugese cementtegels daarentegen zijn erg vatbaar voor vlekken en krassen. Daarom raden wij u keramische Portugese tegels aan. Wilt u weten hoe u met Portugese tegels een warme en authentieke sfeer kunt creëren in uw badkamer? 

Portugese badkamer Paul Roescher

 

Portugese vloertegels voor uw badkamer

U creëert een authentieke Portugese badkamer door gebruik te maken van Portugese tegels. Portugese vloertegels maken uw badkamer tot een unieke badkamer. U kunt bijvoorbeeld heel goed donkere of juist lichtere badkamertegels combineren met Portugese tegels. Of u legt antraciet vloertegels op de vloer met een baan van Portugese tegels. Alle combinaties zijn mogelijk. Uiteraard kunt u ook de hele badkamervloer betegelen met Portugese tegels. Portugese tegels zijn met recht een ultieme toevoeging aan uw woning te noemen

Portugese badkamer Paul Roescher

Portugese badkamer Paul Roescher


Portugese wandtegels voor uw badkamer

Wilt u graag een Portugese badkamer met Portugese wandtegels? Dat kan! Er zijn ontzettend veel mooie Portugese wandtegels beschikbaar, waarmee u perfect uw eigen Portugese badkamer kunt creëren. Kies ervoor om alle wanden te betegelen met Portugese tegels, of beperk het gebruik van Portugese tegels tot bijvoorbeeld één wand of een baan. Ook voor Portugese wandtegels geldt dat u ze kunt combineren met ‘gewone’ wandtegels

Portugese badkamer Paul Roescher

 

Een Portugese badkamer kopen bij Paul Roescher

Bent u benieuwd naar een Portugese badkamer bij u thuis? Onze badkamerspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom om de juiste Portugese tegels te kiezen die perfect passen in uw Portugese badkamer. De mogelijkheden zijn enorm. 

Portugese badkamer Paul Roescher

 

Portugese badkamer Paul Roescher

 

Welkom bij Paul Roescher

Bij Paul Roescher kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar ook. En door het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. Je voelt je thuis bij Paul Roescher! U bent van harte welkom in onze showroom

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan van te voren een afspraak te maken.


Maak een afspraak


 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit