figure
Portugese tegels | WorldTegelExpo

Portugese tegels

  1. Lichtgrijs 19x57cm
  2. Grijs 19x57cm
  3. Decor grijs 19x57cm
  4. Decor multi 19x57cm met frisse, vriendelijke kleuren

Portugese tegels zijn extra hard gebakken, waardoor deze tegels bij uitstek geschikt zijn voor wanden en vloeren. Complete badkamers met donkere en lichte wanden/vloeren met Portugese tegels zijn leuk te combineren. De prachtige decors van deze tegels zijn een fantastische verrijking voor een baan achter de douche of een ‘vloerkleedje’ voor de wastafel. Kleed het bijvoorbeeld aan met een stoer steigerhouten krukje en de sfeer is compleet.

Tegelvloer met rand en plinten

Portugese tegels lenen zich voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ook bij een tegelvloer met rand en plinten komen Portugese tegels prachtig uit de verf:

Portugese tegelvloer met rand en plinten

Portugese tegels in uw woonkamer

Wilt u uw woonkamer voorzien van Portugese tegels? Dat is een goed idee, want Portugese tegels brengen een unieke sfeer in uw woonkamer. U leest het: de mogelijkheden met Portugese tegels zijn eindeloos. Maak een vrijblijvende afspraak met onze tegelspecialisten voor verrassende ideeën!

Om de prijs hoeft u het niet te laten: de prijsklasse van deze twenty-twenty Portugese tegels is buitengewoon vriendelijk. Uni colour: € 27,50 per m2; decor: € 32,50 per m2.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit