Portugese tegels | WorldTegelExpo

Portugese tegels

Webshop Portugese tegels >

Portugese tegels zijn kenmerkend om hun sierlijke beschilderingen. Al ver terug in de tijd werden tegels gebruikt om allerlei creatieve voorstellingen op te schilderen. Anders dan de naam doet vermoeden, is het opmerkelijk dat daarbij de invloed van Nederland groot is geweest. Al in de 18e eeuw werden er door Portugese zakenlieden Delfts blauwe tegels geïmporteerd en ontstond er een bloeiende handel tussen beide landen.

De uitgebreide mogelijkheden van Portugese tegels

De toepassingen van Portugese tegels zijn tijdloos gebleken. Met de creatieve uitstraling van Portugese tegels kan een unieke, mediterrane sfeer worden opgeroepen. Regelmatig worden deze tegels in serres gelegd, in de hal van een woning, en ook in keukens worden Portugese tegels gebruikt. Soms met een knipoog naar het verleden, maar vaak ook als accent om daarmee een leuke mix & match te creëren. Portugese tegels zijn de ultieme toevoeging aan uw woning

Bezoek onze showroom

Bij uitstek geschikt voor wanden en vloeren

Portugese tegels zijn extra hard gebakken, waardoor deze tegels bij uitstek geschikt zijn voor wanden en vloeren. Complete badkamers met donkere en lichte wanden / vloeren met Portugese tegels zijn leuk te combineren. De prachtige decors van deze tegels zijn een fantastische verrijking voor een baan achter de douche of een ‘vloerkleedje’ voor de wastafel. Kleed het bijvoorbeeld aan met een stoer steigerhouten krukje en de sfeer is compleet.

Tegelvloer met rand en plinten

Portugese tegels lenen zich voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ook bij een tegelvloer met rand en plinten komen Portugese tegels prachtig uit de verf:

Portugese tegelvloer met rand en plinten

Portugese tegels in uw woonkamer

Bij Paul Roescher vindt u een uitgebreid assortiment Portugese tegels van verschillende vooraanstaande fabrikanten. Door onze rechtstreekse import hebben wij tegels met originele motieven, maar te allen tijde van hoge kwaliteit. Met name de 'mix & match' maakt een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard! Maak meteen een vrijblijvende afspraak met onze tegelspecialisten in onze 6.000 m2 grote tegelshowroom voor verrassende ideeën en de beste 'match'!

Om de prijs hoeft u het niet te laten: de prijsklasse van deze twenty-twenty Portugese tegels is buitengewoon vriendelijk. Uni colour: € 27,50 per m2; decor: € 32,50 per m2.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit