Paul Roescher Projecten

In Paul Roescher vindt u dé partner voor alle elementen die worden gemonteerd in een nieuwbouwhuis of -project. U vindt bij één bedrijf een enorme keuze aan keukens, badkamers, tegels, vloeren en schuifdeurkasten (slaapkamerkasten).

De meerwaarde van Paul Roescher Projecten voor de professionele markt is groot. Het combineren van verschillende disciplines zorgt voor onderscheidend hoogstaand advies, het gemak van alles-onder-één-dak en scherpe prijzen dankzij grootschalig inkopen. U profiteert van de zeer hoge kwaliteit van een gerenommeerde retailer die voor u calculeert op een zeer concurrerend projectprijsniveau. Al vele tevreden projectontwikkelaars gingen u voor. Hieronder een greep uit ons werk.

St. Plechelmusplein Oldenzaal

Voor 14 appartementen van het nieuwe appartementencomplex aan het St. Plechelmusplein in Oldenzaal hebben wij de keukens mogen verzorgen.

Witte keuken paul roescher St. plechelmusplein Oldenzaal project

Witte keuken paul roescher St. plechelmusplein Oldenzaal project 2

 

123 woningen Groningen

In maar liefst 123 woningen in de stad Groningen mocht Paul Roescher nieuwe keukens verzorgen. Het gaat te ver om ze hier allemaal te tonen, maar wel tonen wij graag een overzicht van de omvang van het project.

 

Hotel Bad Boekelo

Paul Roescher mocht 60 badkamers aan Hotel Bad Boekelo leveren in het kader van een renovatieproject.

Bahia Vakantiepark Curacao

Paul Roescher mocht tientallen appartementen in het Bahia Vakantiepark op Curacao voorzien van 75x75 cm tegels, keukens en badkamers. En nee: onze chauffeurs en monteurs mochten niet mee :)

Keuken en vloeren Gereformeerde Gemeente Beekbergen

Gereformeerde Kerk Beekbergen

Gereformeerde Kerk Beekbergen

 Keuken en vloeren in het zalencomplex van de Gereformeerde Gemeente te Beekbergen.

 

Opticien

Paul Roescher Projecten - Tegels

Deze opticien koos voor een echte eye-catcher op de vloer: grootformaat keramische tegels in marmer-look.

Ontdek het enorme assortiment in één van onze Megastores. In Megastore Rijssen vindt u de nieuwe en unieke WorldTegelExpo: de grootste tegelshowroom ter wereld. Meer dan 6.000 soorten tegels liggen verspreid over vier etages uitgestald. Vooral de nieuwe afdeling voor XXL-tegels en gigategels moet u eens gezien hebben.

Paul Roescher Projecten; de grootste keuze, lager in prijs dan waar ook.

 

Neem contact op >   Bezoek onze showroom >

 

Paul Roescher vindt u op