PVC vloeren

PVC vloeren

Nederland valt massaal voor de PVC vloer. Geen wonder. Het is een fantastische keuze voor wie een onderhoudsarm alternatief zoekt voor een houten vloer en toch die uitstraling en structuur zoekt. 

De PVC stroken van Paul Roescher zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer, die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en die makkelijk in onderhoud is. Heeft u al eens geluisterd hoe stil een PVC vloer is, wanneer u erover loopt? Samen met het gebruiksgemak zorgt dit ervoor dat steeds ook meer consumenten kiezen voor een PVC vloer. Zoals u van Paul Roescher gewend bent, geldt: topkwaliteit tegen direct de laagste prijs.

Maak nu een afspraak >  PVC vloeren webshop

De voordelen van een PVC vloer

Het meest bekende voordeel van PVC vloeren is uiteraard het feit dat deze vloer ideaal te combineren is met vloerverwarming. Verlijmde PVC laat namelijk veel warmte door, maar er zijn meer voordelen. Deze vloer heeft namelijk ook een geluidsisolerende werking, waardoor uw buren en huisgenoten geen last van u hebben (en andersom) wanneer u erop loopt. Tot slot is de PVC vloer in vergelijking met een houten vloer meer onderhoudsarm. Daardoor is de vloer ook prima te gebruiken in keukens en badkamers. U kunt PVC vloeren in uw gehele interieur aanbrengen. Denk eens in hoeveel rust en eenheid uw vloeren voortaan uitstralen... Het kan ook op uw trap, dus ja: al uw loopvlakken kunnen ermee gedaan worden. Mocht u aan traprenovatie denken, denk dan ook aan Paul Roescher.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Breed aanbod
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Geluidsisolerende werking
  • Onderhoudsarm
  • Al uw vloeren èn trappen kunnen in dezelfde stijl

PVC Vloeren

Dryback of visgraat?

Dat onze collectie aan PVC vloeren ontzettend uitgebreid is, is een feit, maar u wilt natuurlijk ook weten welke verschillende soorten PVC vloeren wij dan precies aanbieden. Twee belangrijke categorieën in ons assortiment zijn Dryback PVC en Visgraat PVC. Eerstgenoemde wordt direct op een geëgaliseerde betonvloer vastgelijmd. Dit is de traditionele methode om de vloer te bevestigen en dit werkt nog steeds uitstekend. Ook de trend Visgraat wordt steeds populairder. De reden? Een vloer met visgraatmotief heeft een zeer speelse, sfeervolle uitstraling en dit geeft een unieke, maar toch tijdloze uitstraling aan uw interieur. Verder kunt u bij ons ook kiezen voor Tegeldecover PVC en de van televisie bekende VTwonen PVC. Verder bieden we nog verschillende andere soorten PVC vloeren aan:

Klik PVC

Klik PVC is heel eenvoudig te installeren en te onderhouden. Door het kliksysteem is het leggen van de vloer te vergelijken met een laminaten vloer. Door deze klik PVC te voorzien van een geluiddempende ondervloer, wordt het ook nog eens een hele stille vloer. Ideaal dus voor in een appartement.

PVC-laminaat

Met deze variant wordt PVC gecombineerd met laminaat. PVC-laminaat bestaat meestal uit twee á drie lagen, waarbij de toplaag is voorzien van een PVC-strook. De andere twee lagen bestaan uit een HDF-drager en een laag van kurk. PVC-laminaat is hierdoor zeer duurzaam en slijtvast. Daarom kunt u jaren genieten van een vloer die niet snel slijt.

PVC-stroken of tegels

PVC-stroken zijn goedkoper dan de eerder genoemde klik PVC, maar het is lastiger om het zelf te leggen. Het zijn eigenlijk verlijmbare stroken of tegels die verlijmd worden op een vlakke vloer. Echter moet deze ondervloer wel goed geëgaliseerd worden. Als dit niet het geval is, ontstaan er oneffenheden en kan de PVC vloer beschadigen. Schakel daarom altijd een vakman in om een PVC vloer te plaatsen. Gelukkig hebben wij deze vakmensen ook in huis!

PVC vloeren

PVC vloeren met realistische designs

Dankzij moderne scantechnieken levert Paul Roescher design in verbluffend realistische motieven en structuren. Onze collectie PVC vloeren is de meest uitgebreide van héél Nederland. Zo heeft u keuze uit meer dan 120 designs. We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment van dichtbij te bekijken in een van onze showrooms.

PVC vloeren

Een PVC vloer schoonmaken en onderhouden

Eén van de redenen waarom PVC vloeren vandaag de dag ontzettend populair zijn, is omdat ze vrij eenvoudig zijn schoon te houden. Toch moet u uiteraard wel weten wat u wel en niet moet doen. Stofzuigen, vegen, boenen en dweilen: alles is mogelijk. Waar u wel op moet letten, is dat u bij het dweilen niet te warm water kunt gebruiken. Evenals reinigen met een stoomreiniger, is dit niet goed voor de vloer. Daarnaast zijn schoonmaakmiddelen in veel gevallen overbodig, en soms zelfs schadelijk voor de vloer. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals chloor of allesreiniger. Ons advies is dan ook om de vloer enkel met water schoon te maken óf met een speciaal hiervoor bestemd schoonmaakmiddel.

Wat kost een PVC vloer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe pvc vloer let u uiteraard goed op uw budget. Wat dat betreft bent u bij Paul Roescher aan het jusite adres. De prijzen van pvc vloeren liggen bij Paul Roescher tussen de 30 en 73 euro per vierkante meter. Dit is exclusief de ondervloer. Houdt hier rekening mee wanneer u een schatting maakt voor het budget dat u aan een nieuwe vloer wilt uitgeven.

PVC vloer kopen

Wij raden u vooral aan om eens langs te komen in onze showroom, zodat u het aanbod met eigen ogen kunt bekijken. Maak gerust een afspraak, want onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Dan kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen. Door onze doorlopende acties zijn onze pvc vloeren vaak verkrijgbaar met extra voordeel. Vraag onze vloerenadviseurs naar de mogelijkheden. Zien wij u binnenkort in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen?

Maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit