figure
PVC vloeren

PVC-vloeren met voordeel

Nederland (en de rest van Europa) valt massaal voor de PVC-vloer. Geen wonder. Het is een fantastische keuze voor wie een onderhoudsarm alternatief zoekt voor een houten vloer en toch die uitstraling en structuur zoekt.

De PVC-stroken van Paul Roescher zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer, die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en die makkelijk in onderhoud is. Heeft u al eens geluisterd hoe stil een PVC-vloer is, wanneer u erover loopt? Samen met het gebruiksgemak zorgt dit ervoor dat steeds ook meer consumenten kiezen voor een PVC-vloer. Zoals u van Paul Roescher gewend bent, geldt: topkwaliteit tegen direct de laagste prijs.

Maak Nu Een Afspraak >

PVC-vloeren met realistische designs

Dankzij moderne scantechnieken levert Paul Roescher design in verbluffend realistische motieven en structuren. Onze collectie PVC-vloeren is de meest uitgebreide van héél Nederland. Zo heeft u keuze uit meer dan 120 designs.

PVC Vloeren

Dryback of visgraat?

Dat onze collectie aan PVC-vloeren ontzettend uitgebreid is, is een feit, maar u wilt natuurlijk ook weten welke verschillende soorten PVC-vloeren wij dan precies aanbieden. Twee belangrijke categorieën in ons assortiment zijn Dryback PVC en Visgraat PVC. Eerstgenoemde wordt direct op een geëgaliseerde betonvloer vastgelijmd. Dit is de traditionele methode om de vloer te bevestigen en dit werkt nog steeds uitstekend. Ook de trend Visgraat wordt steeds populairder. De reden? Een vloer met visgraatmotief heeft een zeer speelse, sfeervolle uitstraling en dit geeft een unieke, maar toch tijdloze uitstraling aan uw interieur. Bekijk hier meer voorbeelden van de mooiste PVC-vloeren.

Maak Nu Een Afspraak >

 

PVC vloeren

De voordelen van een PVC-vloer

Het meest bekende voordeel van PVC-vloeren is uiteraard het feit dat deze vloer ideaal te combineren is met vloerverwarming. Verlijmde PVC laat namelijk veel warmte door, maar er zijn meer voordelen. Deze vloer heeft namelijk ook een geluidsisolerende werking, waardoor uw buren en huisgenoten geen last van u hebben (en andersom) wanneer u erop loopt. Tot slot is de PVC-vloer in vergelijking met een houten vloer meer onderhoudsarm. Daardoor is de vloer ook prima te gebruiken in keukens en badkamers. U kunt PVC-vloeren in uw gehele interieur aanbrengen. Denk eens in hoeveel rust en eenheid uw vloeren voortaan uitstralen... Het kan ook op uw trap, dus ja: al uw loopvlakken kunnen ermee gedaan worden. Mocht u aan traprenovatie denken, denk dan ook aan Paul Roescher.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Breed aanbod
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Geluidsisolerende werking
  • Onderhoudsarm
  • Al uw vloeren èn trappen kunnen in dezelfde stijl

Maak Nu Een Afspraak >

 

PVC vloeren

Een PVC-vloer schoonmaken en onderhouden

Eén van de redenen waarom PVC-vloeren vandaag de dag ontzettend populair zijn, is omdat ze vrij eenvoudig zijn schoon te houden. Toch moet u uiteraard wel weten wat u wel en niet moet doen. Stofzuigen, vegen, boenen en dweilen: alles is mogelijk. Waar u wel op moet letten, is dat u bij het dweilen niet te warm water kunt gebruiken. Evenals reinigen met een stoomreiniger, is dit niet goed voor de vloer. Daarnaast zijn schoonmaakmiddelen in veel gevallen overbodig, en soms zelfs schadelijk voor de vloer. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals chloor of allesreiniger. Ons advies is dan ook om de vloer enkel met water schoon te maken óf met een speciaal hiervoor bestemd schoonmaakmiddel.

Maak Nu Een Afspraak >PVC vloeren

Op bezoek bij Paul Roescher

Wij raden u vooral aan om eens langs te komen in onze showroom, zodat u het aanbod met eigen ogen kunt bekijken. Maak gerust een afspraak, want onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Dan kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen. Tot snel!

Maak Nu Een Afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht