figure
PVC vloeren

PVC vloeren met voordeel

Nederland (en de rest van Europa) valt massaal voor de PVC vloer! Geen wonder. Het is een fantastische keuze voor wie een onderhoudsarm alternatief zoekt voor een houten vloer. De PVC stroken van Paul Roescher zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en die makkelijk in het onderhoud is. En heeft u al gehoord hoe stil een PVC vloer is wanneer u erover loopt?

Dit, én het gebruiksgemak zorgt ervoor dat ook steeds meer consumenten kiezen voor een PVC vloer.

PVC vloeren met realistische designs

Dankzij moderne scantechnieken levert Paul Roescher design in verbluffend realistische motieven en structuren. Onze collectie PVC vloeren is de meest uitgebreide van héél Nederland. Zo heeft u keuze uit meer dan 120 designs. Laat u verrassen door het enorme aanbod voor een verrassend lage prijs!

PVC Vloeren

Dryback of visgraat PVC?

Dat onze collectie aan PVC vloeren ontzettend uitgebreid is, is een feit. Maar u wilt natuurlijk ook weten welke verschillende soorten PVC vloeren wij dan precies aanbieden. Twee belangrijke categorieën in ons assortiment zijn Dryback PVC en Visgraat PVC. Eerstgenoemde wordt direct op een geëgaliseerde betonvloer vastgelijmd. Dit is de traditionele methode om de vloer te bevestigen en dit werkt nog steeds uitstekend. Ook de trend Visgraat PVC wordt steeds populairder. De reden? Een vloer met visgraatmotief heeft een zeer speelse, sfeervolle uitstraling. Dit geeft een unieke, maar toch tijdloze uitstraling aan uw interieur. Bekijk hier meer voorbeelden van de mooiste PVC vloeren. 

PVC vloeren

De voordelen van een PVC vloer

Het meest bekende voordeel van PVC vloeren is uiteraard het feit dat deze vloer ideaal te combineren is met vloerverwarming. Verlijmde PVC laat namelijk veel warmte door. Maar dat is niet het enige voordeel. Deze vloer heeft namelijk ook een geluidsisolerende werking, waardoor uw buren en huisgenoten geen last van u hebben (en andersom). Tot slot is de PVC vloer in vergelijking met een houten vloer meer onderhoudsarm. Daardoor is de vloer ook prima te gebruiken in keukens en badkamers.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Breed aanbod
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Geluidsisolerende werking
  • Meer onderhoudsarm

PVC vloeren

Een PVC vloer schoonmaken en onderhouden

Eén van de redenen waarom PVC vloeren vandaag de dag ontzettend populair zijn, is omdat ze vrij eenvoudig zijn schoon te houden. Toch moet u uiteraard wel weten wat u wel en niet moet doen. Stofzuigen, vegen, boenen en dweilen: alles is mogelijk. Waar u wel op moet letten, is dat u bij het dweilen niet te warm water kunt gebruiken. Evenals reinigen met een stoomreiniger, is dit niet goed voor de vloer. Daarnaast zijn schoonmaakmiddelen in veel gevallen overbodig, en soms zelfs schadelijk voor de vloer. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals chloor of allesreiniger. Ons advies is dan ook om de vloer enkel met water schoon te maken óf met een speciaal schoonmaakmiddel. 

PVC vloeren

Op bezoek bij Paul Roescher

Wij raden u vooral aan om eens langs te komen in onze showroom, zodat u het aanbod met eigen ogen kunt bekijken. Maak gerust een afspraak, want onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Dan kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen. Tot snel!

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Begin november 2014 hebben wij een mooie pvc vloer gekocht bij Paul Roescher en hebben daar een super goede service gekregen!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit