figure
Tegeldecor PVC

Tegeldecor PVC: de voordelen van PVC met de looks van tegels

Wilt u ook graag die prachtige betonlook op uw vloer, maar aarzelt u nog vanwege het gebrek aan warmte? Dan is tegeldecor PVC dé oplossing. Tegeldecor PVC is bij Paul Roescher beschikbaar in vele afmetingen, tot maximaal 100 x 100 cm!

Waarom zou u kiezen voor tegeldecor PVC?

Tegeldecor PVC is een vast verlijmde (dryback) PVC-vloer, die ervoor zorgt dat uw vloer een uitstekende akoestiek heeft en veel warmer aanvoelt dan een plavuizen tegelvloer. Door de V-groef aan de vier zijden is het tegelpatroon bovendien prachtig zichtbaar. En, mooi meegenomen: tegeldecor PVC is buitengewoon geschikt voor intensief gebruik, zowel in woningen als in bedrijven. Architecten weten tegeldecor PVC dan ook al op waarde te schatten.

Tegeldecor PVC: al vanaf 43,95 euro per m2 all-in

Al vanaf 43,95 euro per m2 all-in (dus gelegd en wel!) ontzorgt Paul Roescher u van A tot Z met tegeldecor PVC. Wij heten u van harte welkom voor een nadere kennismaking met tegeldecor PVC in onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen. De koffie staat voor u klaar!


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit