Visgraat PVC

Visgraat PVC vloeren

De visgraat PVC-vloer is dé trend van dit moment. In één van onze blogs leest u er alles over. Met een visgraat PVC-vloer haalt u het beste van twee werelden in huis: het combineert de klassieke, authentieke uitstraling van een houten visgraat vloer met de praktische voordelen van een PVC-vloer. Denk aan slijtvastheid, kleurechtheid, stevigheid en PVC heeft echte noesten en naden, alsof het echt hout is. Dit laatste heet "Register Embossed" (natuurgetrouwe toplaag). De "vellingrand" (v-groef) is in meerdere tinten leverbaar en steekt prachtig af.

visgraat_pvc_vloer_goedkoop_paul_roescher

Wat is er eigenlijk zo bijzonder aan een vloer met visgraatmotief?

De belangrijkste reden waarom vloeren met een decoratiemotief zo populair zijn, is de speelse, sfeervolle uitstraling. Een vloer met visgraatmotief is een chique en fris alternatief voor een rechttoe-rechtaan gelegde vloer. Daarnaast heeft zo'n vloer nog andere voordelen. Een visgraat vloer staat er bijvoorbeeld om bekend dat het visgraatmotief zo tijdloos is dat het alle interieurtrends overleeft. Bovendien past een vloer met visgraatmotief in iedere interieurstijl. Wilt u uw klassieke interieur een industriële look geven? Uw landelijke woonkamer omtoveren in een strakke, moderne kamer? Dan kan uw visgraat vloer gewoon blijven liggen, ideaal! Twijfelt u nog of u visgraat PVC wilt of niet? Kom dan langs bij Paul Roescher en laat u informeren door onze vloerenexperts.

Maak een afspraak >

Webshop >

Visgraat pvc vloer

Waarom een visgraat PVC-vloer in plaats van visgraat parket of visgraat laminaat?

Visgraat vloeren zijn er in allerlei soorten. Van eiken parket tot laminaat en van houten lamelparket tot zelfs vinyl: visgraat vloeren zijn in legio uitvoeringen te verkrijgen. Al deze vloeren hebben zo hun eigen voordelen. Een visgraat PVC-vloer verenigt de voordelen van al deze visgraat vloeren in één vloer:

  • Dankzij register embossing heeft een PVC-vloer een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is
  • Makkelijk schoonmaken: een PVC-vloer is één van de makkelijkst te reinigen vloeren
  • Geen zorgen over onderhoud: PVC-vloeren zijn nagenoeg onderhoudsvrij
  • Ervaar het behaaglijke gevoel van heerlijk warme voeten: een PVC-vloer is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming
  • Van een PVC-vloer heeft u jaren plezier: een PVC-vloer is één van de meest slijtvaste en duurzame vloeren
  • Een PVC-vloer veroorzaakt vrijwel geen loopgeluid en draagt ook daarom bij aan uw wooncomfort

visgraat PVC-vloer

Helemaal hip: de visgraat PVC-vloer met brede planken

Tot voor kort bestond een visgraat vloer vooral uit smalle planken. Wilt u uw vloer nóg meer body en uitstraling geven? Kies dan voor een visgraat PVC-vloer met brede planken! Een visgraat PVC-vloer met brede, lange planken geeft uw kamer een extra ruimtelijke uitstraling. Bij Paul Roescher vindt u een ruim assortiment visgraat PVC-vloeren met brede planken.

Visgraat PVC: ook prachtig in de badkamer en de keuken

Een visgraat vloer ligt van oudsher vooral in de woonkamer, maar heeft u er al eens over gedacht om uw badkamer te verfraaien met een visgraat PVC-vloer? Omdat PVC uitstekend geschikt is voor vochtige ruimten en in combinatie met vloerverwarming, ontdekken steeds meer mensen de prachtige mogelijkheden van zo’n fraaie PVC-vloer in hun badkamer. Ook in de keuken staat een visgraat PVC-vloer geweldig!

Bij Paul Roescher vindt u de visgraat PVC-vloer van uw dromen

Droomt u van een visgraat PVC-vloer met grote, brede planken? Of raakt u helemaal enthousiast van een vloer met kleine, smalle stroken? Gaat uw hart sneller kloppen van een lichte kleur, of is een donkere kleur het juist helemaal voor u? Wordt het een houten kleur – bijvoorbeeld beuken, eiken, kersen – of gaat u liever voor zwart, grijs of wit? Bij Paul Roescher vindt u de visgraat PVC-vloer van uw dromen, direct voor de laagste prijs! In onze Megastores in Rijssen en Apeldoorn heeft u een ruime keuze uit vele tientallen verschillende visgraat PVC-vloeren.

Visgraat PVC

Wilt u uw visgraat PVC-vloer zelf leggen of laat u dit aan de specialist over?

Een visgraat PVC-vloer is een prachtige vloer met een schitterende uitstraling, maar het lijmen en leggen van een PVC-vloer met visgraatmotief is een specialistische klus. Een lichte afwijking van een millimeter aan het begin van uw vloer kan tot gevolg hebben dat de PVC-stroken aan het eind van uw kamer centimeters uit elkaar liggen en niet mooi op elkaar aansluiten. Daarom raden wij het zelf leggen van visgraat af en adviseren wij u om dit over te laten aan de specialist. De specialisten van Paul Roescher hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Zij leggen uw visgraat PVC-vloer er naadloos in, voor een schitterend eindresultaat.

Paul Roescher: uw expert voor goedkope topkwaliteit visgraat PVC-vloeren

Wilt u ook graag zo’n prachtige PVC-vloer? Kom dan naar Paul Roescher! Bij Paul Roescher vindt u PVC-vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. In onze showroom in Rijssen en Apeldoorn kunt u onze PVC-vloeren met eigen ogen bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Wilt u bijvoorbeeld weten of u een visgraat PVC-vloer direct over uw ondervloer kunt leggen? Of bent u benieuwd naar de kosten van een visgraat PVC-vloer inclusief stofferen? Voor al uw vragen over de visgraat PVC-vloer helpen wij u graag! Maak een geheel vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showrooms. Van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!

Showroom Paul Roescher

Visgraat PVC voor 64,95 euro per m2 all-in

Profiteer tijdelijk van onze speciale actie: een topkwaliteit visgraat PVC-vloer voor slechts 64,95 euro per m2, inclusief egaliseren, leggen en materiaal (afhankelijk van pakinhoud en ondergrond).


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit