Funky PVC vloeren

Met een Funky PVC vloer kunt u echt helemaal uitpakken, want allerlei soorten patronen of dessins zijn mogelijk bij dit type vloer. Door de veelzijdigheid van PVC is elke bedrukking mogelijk. Zoek en kies bij Paul Roescher uw favoriete patroon!

PVC vloeren | Paul Roescher

Welke bedrukkingen op PVC zijn mogelijk voor een retro-effect?

Als u in uw vloer al gelijk een retro-effect wilt overbrengen, dan het dessin of patroon wat op de PVC afgedrukt is van groot belang. Hieronder op een rijtje aan welk soort dessins u allemaal kunt denken voor funky PVC vloeren:

  • Zwart-wit: Met een zwart-wit afwisseling zijn heel veel patronen samen te stellen, die instant retro aandoen en die lekker funky zijn. Bovendien kunt u met een zwart-witte vloer nog alle kanten op wat betreft de kleur van uw muren, meubels en accessoires.

  • Oranje-bruin: Deze kleurencombinatie ademt de jaren ‘70. Het is een gedurfde kleurkeuze, maar vormt wel een mooie afwisseling van het warme dat oranje uitstraalt en het duurzame gevoel dat bruin geeft.

  • Bloemmotief: Drukke bloempatronen grijpen terug op het hippietijdperk, maar maken uw woning ook gelijk fleurig en vrolijk. In een vloer met bloemen mogen veel verschillende kleuren zitten, die u vervolgens in een effen variant in de rest van de woning laat terugkomen.

  • Pop-art: Met pop-art op de vloer haalt u de fifties terug in huis. Het leuke van pop-art is ook dat er heel veel vintage accessoires mee te combineren zijn. Ga voor een moderne keuken en een moderne badkamer als u voor deze funky PVC vloer kiest.  

De tip om met funky PVC vloeren toch een stijlvolle woning te krijgen, is om de rest van de woning rustig te houden en alle meubels en andere accessoires in een effen uitvoering te nemen. De balans is zo mooi op orde.

PVC vloeren | Paul Roescher

Het zoeken & vinden van een funky PVC vloer

Onze megashowroom in Rijssen of die in Apeldoorn zijn de start van uw zoektocht naar een funky PVC vloer. Met eigen ogen kunt u hier het complete aanbod bekijken. Uiteraard kunt u hier zo gek van een dessin of patroon worden dat uw keuze gelijk al vaststaat, maar bij twijfel is het handig om gebruikt te maken van de expertise van onze vloerspecialisten. Als u gelijk geholpen wil worden bij uw bezoek dan kunt u op onderstaande button klikken om alvast een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn daar erg goed geholpen met erg veel enthousiasme door de verkoper. Hij heeft hele goede ideëen aangedragen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit