Sauna's

Sauna's: Uw eigen wellnesscentrum

Geniet van warmte en het weldadige effect van een sauna. Een sauna zorgt niet alles voor ontspanning, maar levert ook een positieve bijdrage een uw lichaam. Na 30 minuten zweten en een heerlijke lauwwarme douche voelt u zich heerlijk fris en weer als herboren. Bij Paul Roescher bieden wij u diverse sauna's, zowel standaard bouwpakketten als maatwerkoplossingen. 

Kies de perfecte sauna!

Bij Paul Roescher heeft u de keuze uit diverse sauna's. De grootte van de sauna's varieert van 1 tot 10 personen. U kunt kiezen uit een bouwpakket die u zelf kunt monteren. Ook kunt u kiezen voor een ingebouwde sauna die wordt dicht betegeld in uw badkamer. Sauna's worden geleverd met 5 jaar garantie en zijn afkomstig van Duitse fabrikanten. U kunt bij Paul Roescher terecht voor diverse soorten sauna's:

  • Traditionele sauna's
  • Moderne design sauna's
  • Maatsauna
  • AquaSauna
  • Infraroodcabine

Een sauna met oven of infrarood?

Sauna's zijn te verkijgen met een oven, infraroodstraling of een combinatie daarvan. Een saunaoven wordt ook wel een kachel genoemd en verwarmt de gehele ruimte. U kunt de temperatuur opschroeven door er een scheut water op te gooien. Het water kunt u voorzien van een geurtje voor een extra dimensie in uw sauna. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een infraroodcabine. Een infraroodcabine geeft droge warmte en is over het algemeen minder warm dan een saunaoven. Uiteraard is een combinatie van een saunaoven en een infraroodcabine ook mogelijk.

Sauna kopen?

Staat een sauna hoog op uw wensenlijstje? Dan is een bezoek aan één van de megastores van Paul Roescher in Apeldoorn of Rijssen zeker aan te raden. Diverse sauna's staan voor u opgesteld in onze showroom. Daarnaast lopen onze adviseurs rond om u te voorzien van alle gewenste informatie. Maak voor een vrijblijvend adiesgesprek gerust een afspraak; onze adviseurs helpen u graag. U bent van harte welkom!  

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit