figure
Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Een mooie schuifdeurkast staat goed in iedere inrichting en geeft een gevoel van luxe. De geruisloos en stabiel glijdende brede deuren onttrekken zeer veel spullen aan het zicht. Brede vakken, kledingstangen en zelfs brede laden zijn mogelijk als binnenwerk! Bij Paul Roescher richt u uw kast met schuifdeuren volledig naar eigen wens in.

Zwitserse kwaliteit schuifdeurkasten

Paul Roescher is gespecialiseerd in schuifdeurkasten die in Zwitsersland geproduceerd worden. Deze hoge kwaliteit schuifkasten zijn bijvoorbeeld leverbaar met demping (softclose) en stootborstels. Interieurmogelijkheden zijn er te over; denk aan legplanken, een hanggedeelte met een kledingstang (ook wel kledingroede genoemd), schoenenrekken, uitschuiflades en opbergmiddelen voor schoonmaakartikelen.   

Maatmogelijkheden voor uw schuifdeurkast

Het past altijd met deze op maat gemaakte kastenwand. Voor uw schuifkast kunt u kiezen voor zeer veel verschillende profielkleuren, panelen en glaspanelen. Het meest voordelig als u in standaardmaten een kast kunt kopen, maar een kast kan ook volledig op de maatvoering van uw ruimte worden gemaakt! Maak gerust een afspraak en vraag onze specialisten voor een advies op maat!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit