Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

 

Actuele aanbiedingen >

Een mooie schuifdeurkast past perfect in elke inrichting, en geeft ook nog eens een bijzonder gevoel van luxe. De stabiel glijdende, brede deuren schuiven geruisloos open en dicht, en onttrekken uw spullen moeiteloos uit het zicht. Een schuifdeurkast als kledingkast in de slaapkamer is bijvoorbeeld een ontzettend goed idee. Of bent u op zoek naar een kast met schuifdeuren voor in de keuken? Waar u de kast ook gaat plaatsen, één ding is zeker: hoe uw kast eruit gaat zien, en op welke manier deze wordt ingedeeld, is helemaal aan u. Wij maken uw schuifdeurkast voor u op maat. Daardoor kunnen wij garanderen dat een schuifdeurkast van Paul Roescher in elk interieur past.

Uw schuifdeurkast op maat

Wanneer u ervoor kiest u nieuwe schuifdeurkast bij Paul Roescher op maat te laten maken, dan valt er heel wat te kiezen. Dat begint al bij het exterieur. Wilt u dat uw schuifdeuren deels bestaan uit grote spiegels? Of houdt u alle deuren het liefst in een en dezelfde kleur? U kunt bij ons al uw wensen laten realiseren. Daarbij valt te denken aan verschillende profielkleuren, panelen en glaspanelen. Het is natuurlijk het voordeligst wanneer u in uw huis uit de voeten kunt met een kastenwand in standaardmaten, maar ook wanneer de kast volledig op de maatvoering van uw ruimte moet worden gemaakt bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres, voor een scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze specialisten voor advies op maat.

Schuifdeurkast als wandkastSchuifdeurkast in de slaapkamer

Zwitserse kwaliteit

Paul Roescher is gespecialiseerd in schuifdeurkasten die in Zwitserland geproduceerd worden. Dat betekent dat onze schuifkasten van de allerhoogste kwaliteit zijn. Bovendien garandeert Zwitserse makelij u dat uw kast van de meest moderne technieken voorzien wordt. Zo kunt ervoor kiezen uw schuifdeuren en eventuele lades te laten sluiten middels het softclose-systeem. Daarmee wordt de snelheid van het sluiten afgeremd, en het geluid gedempt. Ook het laten integreren van stootborstels behoort tot de mogelijkheden.

Binnenwerk

Ook wat betreft het binnenwerk van de schuifdeurkast valt er veel te kiezen. U kunt daarbij denken aan:

  • legplanken
  • een hanggedeelte met een kledingroede
  • Schoenenrek
  • Uitschuiflades

U laat aan ons weten waar u behoefte aan heeft, en wij bekijken samen met u wat voor u de beste opbergoplossing is. Zo weet u zeker dat uw nieuwe slaapkamerkast aan al uw wensen en eisen voldoet. U kunt een schuifdeurkast natuurlijk ook in een andere ruimte dan de slaapkamer plaatsen. Bijvoorbeeld in de bijkeuken of op kantoor.

Schuifdeurkast als kledingkast

Wanneer u uw schuifdeurkast als kledingkast in de slaapkamer, of bijvoorbeeld een kamer ingericht als walk in closet, plaatst is het belangrijk om over een aantal dingen na te denken. Heeft u bijvoorbeeld heel veel kreukgevoelige kledingstukken, die alleen net blijven als ze aan een hangertje worden opgeborgen in de kledingkast? Kies dan voor een relatief grote kledingroede waaraan u de broeken, T-shirts, jurken en rokken kunt ophangen. Vindt u het juist fijner om uw kleding in ruime lades op te bergen? Laat de binnenruimte van uw kast dan opvullen met een groot aantal lades, zo ruim als u ze zelf wenst. Eventueel kunt u ook een schoenenopberger in uw kledingkast met schuifdeuren laten plaatsen.

Bijkeuken of andere ruimte

Natuurlijk is een schuifdeurkast als kledingkast gebruiken niet de enige optie. Ons maatwerk zorgt ervoor dat onze kasten in elke ruimte passen. Denk er bijvoorbeeld eens aan een kast met schuifdeurkasten in een ruimte als de bijkeuken te plaatsen. De bijkeuken is bij uitstek zo’n plek waar troep zich makkelijk verzameld. Met een schuifdeurkast van Paul Roescher bergt u alles netjes op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ruimte over te laten voor een wasmand, en door ons een kast laten maken waarin u precies een wasmachine en een droger achter de schuifdeuren kunt verbergen. Ook een schoenenopberger in zo’n kast in de bijkeuken is handig, net als genoeg planken voor schoonmaak- en huishoudelijke artikelen.

Interesse in een schuifdeurkast? Maak een afspraak!

Heeft u interesse in een schuifdeurkast van Paul Roescher? Neem dan contact met ons op door online een afspraak te maken met een van onze specialisten. Zij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Dan kunt u direct inspiratie opdoen in één van onze filialen, in Rijssen of Apeldoorn.

 

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit