figure

Showroomimpressie

Ruim 17.500 m2 aan trends en innovaties op het gebied van keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden, kasten, tafels en stoelen in twee gigantische showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Dat is best veel. Wij bestaan sinds 1971, dus weten wel "iets" van onze vakgebieden.

De getallen

Meer dan 500 opstellingen... Honderden keukens, tientallen badkamers, meer dan 1.200 tegelsoorten, meer dan 200 haarden, kachels en schouwen, ontzettend veel vloeren, schuif- en inloopkasten en tafels en stoelen. Kortom: als Paul Roescher het niet heeft... vergeet het dan maar. Wees gerust, na anderhalve kilometer (goed voor de stappenteller) wandelroute staat de kok voor u klaar met een heerlijk kopje koffie of thee en zelfgemaakt lekkers. U kunt bovendien gratis uw telefoon of tablet opladen, ook draadloos.

Impressie

Iedere gast verbaast zich over ons aanbod, de overzichtelijke manier van presenteren (alsof het een beurs is), de aankleding en de gastvrijheid die zij ervaren. Dit grote compliment nemen wij in dank aan.

KeukenshowroomOnline Keukenshowroom >

Maak Afspraak >

BadkamershowroomOnline Badkamershowroom >

Maak Afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit