Stoomcabines

Stoomcabines | Paul Roescher | Luxe badkamer

Een stoomcabine is een aanwinst voor iedere badkamer. De stoomcabine is een maatwerkoplossing en wordt meestal ingebouwd in uw douchecabine. Een 2-in-1 oplossing voor extra veel badkamerplezier! Na een uurtje in de stoomcabine voelt u zich een ander mens, lekker opgefrist en ontspannen. Paul Roescher is gespecialiseerd in wellness badkamers en heeft daarom speciaal voor u een ruimte ingericht met diverse sauna's, stoomcabines en whirlpools. Maak voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten gerust een afspraak!

Maak een afspraak

Stoomcabine van Paul Roescher

Maatwerk stoomcabines

Bij Paul Roescher leveren we maatwerk stoomcabines. Alle stoomcabines worden in uw badkamer ingebouwd en afgewerkt met de betegeling van uw badkamer. De stoomcabines zijn voorzien van een geavanceerde stoomtechniek en zijn eventueel leverbaar met licht- en kleurentherapie.

Verschillen tussen stoomcabines en sauna's

Er is een aantal verschillen tussen stoomcabines en sauna's. De termen stoombad en sauna worden vaak door elkaar gehaald alsof het eenzelfde product is. Niets is echter minder waar. Er zijn belangrijke verschillen, maar qua resultaat ook weer enige overeenkomsten.

  • In een stoombad is de relatieve luchtvochtigheid meer dan 100%, in een sauna 8%.
  • Een stoombad kan geen saunaklimaat bieden, noch andersom.
  • De temperatuur in een stoombad varieert tussen de 40 en de 50 graden, bij een sauna tussen de 80 en de 90 graden.
  • Door de hoge temperatuur van de sauna kan deze alleen maar van hout zijn gemaakt en nooit van acryl of tegels.
  • De opwarmtijd van een sauna is ongeveer 20 minuten langer dan van een stoombad.
  • In een stoombad komen geurstoffen beter tot hun recht.
  • Het effect van stoombad en sauna is uiteindelijk gelijk: de bloedsomloop wordt bevorderd, afvalstoffen verlaten het lichaam, de luchtwegen worden vrijgemaakt en porien worden geopend waardoor de huid wordt gereinigd. Hiermee bouwt u uw lichamelijke weerstand op, bijvoorbeeld tegen verkoudheid

Stoomcabine-Paul Roescher

U bent van harte welkom!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een stoomcabine in uw badkamer? Bij Paul Roescher kunt u diverse stoomcabines bekijken en vergelijken. Een badkameradviseur van Paul Roescher vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw badkamer. Vergeet niet de afmetingen van uw badkamer mee te nemen. Een stoomcabine is een verrijking voor iedere badkamer!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit