Stoves fornuizen - een juweel in uw keuken

Droomt u van een prachtig fornuis in uw nieuwe keuken? Droom lekker verder! Want een echt Brits fornuis is dankzij Stoves nog nooit zo binnen handbereik geweest. De fornuizen van Stoves zijn er in diverse breedtes van 60 cm tot en met 110 cm, in klassieke of moderne uitstralingen én in diverse kleuren. Bij Paul Roescher kunt u zich zelfs laten informeren of een Stoves inductiefornuis wat voor u is. Bezoek dus snel de Paul Roescher fornuizenstraat!

Stoves Richmond Collectie

Richmond, zo heet de klassiek ogende serie meerovenfornuizen van Stoves. Hoewel klassiek vormgegeven, past dit fornuis in een breed scala aan keukenstijlen. Een fornuis vormt een eigen eenheid binnen een keuken en mag daarom afwijken van de stijl van de keuken - dan springt hij er extra mooi uit! Landelijk design met modern gebruiksgemak. Leverbaar in gas of inductie met verschillende ovens in diverse afmetingen zodat u meerdere gerechten gelijktijdig kunt bereiden: Multi Cooking! Voor de Stoves Richmond zijn de deuren in iedere RAL-kleur te bestellen. U ontvangt dan een extra deurcoverset, die de originele zwarte deuren vervangen. Op deze foto zie u een karaktervolle Stoves Richmond 900 DFT met rode deuren:

Stoves Richmond 900 DFT rode deuren

Stoves Sterling Collectie

Stoer en robuust, zo kun je de Sterling serie van Stoves omschrijven. De Stoves Sterling is te verkrijgen in solide roestvrijstaal of zwart. Leverbaar met verschillende ovens in diverse afmetingen in zowel gas als inductie. De 100 cm en 110 cm brede modellen zijn ook voorzien van een sudderoven voor ouderwets draadjesvlees en de heerlijkste stoofpotten. Om deze fijne kneepjes van het vak te leren, krijgt u van onze chefkok een kookcursus aangeboden bij aanschaf van een Stoves fornuis! Onderstaande foto laat een Stoves Sterling zien van 110 cm breed met een inductiekookveld en met vier ovens:

Stoves afzuigkappen

Voor wie het plaatje helemaal compleet wil maken, heeft Stoves bij elk fornuis een passende afzuigkap. De afzuigkappen zijn er in moderne en traditionelere vormgevingen. Zie hier een voorbeeld van een 90 cm rvs pyramidemodel afzuigkap:

Stoves afzuigkap 90 cm rvs

Meerovensystemen

Ontdek hoe fijn het is om meerdere ovens tot uw beschikking te hebben! Terwijl in uw longdoorover drie taarten tegelijk staan te bakken (met de heteluchtstand), bereidt u in één van de andere ovens een heerlijk stoofgerecht. Het past allemaal!

Ieder Stoves fornuis beschikt over een multifunctionele oven. Deze video geeft een uitleg over alle mogelijke standen van de multifunctionele oven (Engels gesproken): 

 

Persoonlijke uitleg over uw Stoves fornuis

Wilt u een uitleg over een Stoves fornuis en onze expertise aan den lijve ervaren? Maak dan een afspraak en kom langs in Rijssen of Apeldoorn. De koffie staat klaar met een in een Stoves fornuis gebakken taart!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit