Strakke keukens

De fans van strakke keukens geven niet om sierlijsten die klassieke keukens wel hebben. Zij hebben liever een strak design met rechtlijning. Dat zijn kenmerken van een strakke keuken. Paul Roescher levert een groot aantal soorten keukens, waaronder strakke keukens. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek onze showroom in Rijssen op Apeldoorn! Daar vindt u ook ons aanbod rvs keukens, nostalgische keukens en boeren keukens.

Wat zijn de kenmerken van strakke keukens?

Strakke lijnen en lichte kleuren zijn bij uitstek de belangrijkste kenmerken van een strakke keuken. De keukenfronten zijn effen en hebben strakke lijnen. Meestal zijn de werkbladen van natuursteen of composiet. Strakke keukens worden veelal vergelijken met moderne keukens, maar dit hoeft niet zo te zijn. Strakke lijnen zien we ook vaak terug bij industriële en tijdloze keukens

Strakke keukens zijn veelal voorzien van de nieuwste keukenapparatuur, als greeploze keukenlades en een Quooker. Keukenapparatuur als een magnetron of een afwasmachine worden goed verwerkt in de keuken om de strakke look te behouden. 

Maak een afspraak

 

Stel uw strakke keuken samen!

Uw eigen strakke keuken samenstellen, kan dat eigenlijk wel? Keukens zijn toch meestal vooraf al samengesteld? Dat klopt. Toch is het wel mogelijk om uw eigen, strakke keuken samen te stellen. Zo bepaalt u bij Paul Roescher welk keukenblad u wilt, kunt u zelf kiezen welke kraan er wordt geplaatst en ook de handgrepen kunt u zelf bepalen.

Paul Roescher heeft twee vestigingen waar u de verschillende strakke keukens kunt vinden. Hier vindt u verschillende keukenopstellingen en kunt u zien hoe uw strakke keuken er uit komt te zien. U vindt onze vestigingen in Rijssen en Apeldoorn. Maak een afspraak met één van onze medewerkers en kom langs!

 

Een strakke keuken aanschaffen?

Heeft u al een idee hoe uw droomkeuken er uit moet komen te zien? Laat uw droom dan uitkomen en kies voor een strakke keuken van Paul Roescher. Profiteer van de laagste prijs, de beste kwaliteit en vakkundige montage! Een strakke keuken kopen? Kom naar Paul Roescher. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Maak een afspraak >  

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit