figure
SupreMatie badkamers

SupreMatie badkamers bij Paul Roescher

De SupreMatie badkamers van Paul Roescher zijn uniek in haar soort. Badkamers van wereldklasse en de focus op topdesign, luxe en comfort. Met een SupreMatie badkamer haalt u een pareltje in huis. Uw badkamer is niet zomaar een badkamer, maar een plek waar u na een drukke dag kunt relaxen en ontspannen. Een plek waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt!

Badkamers van bekende ontwerpers

De SupreMatie toonzaal van Paul Roescher toont de topontwerpen van beroemde architecten als Philippe Starck, Phoenix Design, Palomba en Stefano, om maar wat te noemen. In onze SupreMatie badkamerss zijn duurzame materialen verwerkt, met oog voor een puntgave afwerking. Bij Paul Roescher helpen onze ontwerpers u graag met het samenstellen van uw eigen SupreMatie badkamer. Dat wilt toch iedereen?

Bovendien profiteert u van extra veel voordeel:

  • Topdesign badkamers
  • Bekende A-merken
  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een keuken
  • Gratis bezorging
  • Inclusief aansluittekeningen
  • Inclusief aansluitmateriaal
  • Inclusief garantieregistratie

Maximale luxe en comfort in uw badkamer

Een SupreMatie badkamer is volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze adviseurs brengen uw wensen in kaart en vertalen dit naar uw droombadkamer. Fronten van glas, massief hout, leisteen of hoogwaardige lakken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Eventueel verrijkt u uw badkamer verder met één van onze wellness producten zoals een sauna, stoomcabine of whirlpool. Wij inspireren u graag met ons ambachtelijke vakwerk.

Gaat u voor een SupreMatie badkamer?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een SupreMatie badkamer? Laat u inspireren in onze showroom of maak een afspraak en vraag onze productspecialisten om advies. Wij brengen uw droombadkamer in kaart en letten daarbij op details. Details zorgen tenslotte voor perfectie!

U bent van harte welkom!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit