SupreMatie badkamers

SupreMatie badkamers bij Paul Roescher

U ziet ze vast in woonprogramma’s voorbijkomen en iedereen droomt erbij weg. Een unieke topdesign badkamer die u in maar weinig andere huishoudens zult zien. Kwaliteitsmaterialen, natuurlijke afscheidingen door wanden in verschillende materialen en structuren en meubels in minder alledaagse vormen.

Maak een afspraak


Waarom alleen weg blijven dromen van deze badkamers, terwijl ze bij Paul Roescher te bezichtigen zijn in de showroom én voor u beschikbaar zijn. Luxueuze ligbaden op sierlijke pootjes, wastafels van strak design en strakke glazen wanden als afscheiding tussen twee delen van de badkamer. De SupreMatie badkamers van Paul Roescher kenmerken zich door luxe, design, prachtige afwerkingen en unieke materialen en vormen!

 

Topkwaliteit badkamers Paul Roescher

Een SupreMatie badkamer betekent topdesign, luxe en comfort

En denkt u ook aan een bijpassende vloer? Houtlook bijvoorbeeld, of chique natuursteenlook. Een strakke vloer maakt een SupreMatie badkamer helemaal af. De SupreMatie badkamers van Paul Roescher zijn uniek in haar soort. Badkamers van wereldklasse en de focus op topdesign, luxe en comfort. Met een SupreMatie badkamer haalt u een pareltje in huis. Uw badkamer is niet zomaar een badkamer, maar een plek waar u na een drukke dag kunt relaxen en ontspannen. Een plek waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt!

Badkamers van bekende ontwerpers

De SupreMatie toonzaal van Paul Roescher toont de topontwerpen van beroemde architecten als Philippe Starck, Phoenix Design, Palomba en Stefano. Het zijn slechts enkele ontwerpers uit het brede scala aan designbadkamers. In onze SupreMatie badkamers zijn duurzame materialen verwerkt, met oog voor een puntgave afwerking. Bij Paul Roescher helpen onze ontwerpers u graag met het samenstellen van uw eigen SupreMatie badkamer. Dat wilt toch iedereen?

Daarnaast profiteert u van extra veel voordeel: de prijzen die wij hanteren worden niet beïnvloed door de bui van een van onze verkopers of door uw scherpe onderhandelingstechnieken. WIj kopen slim en groot in en kunnen daardoor altijd een lagere prijs bieden dan waar ook! Maar we doen hier nog een schepje bovenop:

  • Topdesign badkamers
  • Bekende A-merken
  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een keuken
  • Gratis bezorging
  • Inclusief aansluittekeningen
  • Inclusief aansluitmateriaal
  • Inclusief garantieregistratie

SupreMatie badkamers Paul Roescher

Maximale luxe en comfort in uw badkamer

Een SupreMatie badkamer is volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze adviseurs brengen uw wensen in kaart en vertalen dit naar uw droombadkamer. Fronten van glas, massief hout, leisteen of hoogwaardige lakken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Eventueel verrijkt u uw badkamer verder met één van onze wellness producten zoals een sauna, stoomcabine of whirlpool. Wij inspireren u graag met ons ambachtelijke vakwerk. Wij begrijpen dat u uw luxueuze badkamer na aanschaf ook perfect gemonteerd wil hebben. Daarom kunt u gebruikmaken van de vakmensen van Paul Roescher. Deze monteurs hebben alle soorten badkamers uit de showroom al eens geïnstalleerd, dus ook de luxere varianten. Het voordeel van monteurs uit eigen huis, is dat eventuele speciale wensen door de korte lijntjes goed overkomen.

Gaat u voor een SupreMatie badkamer?

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden van een nieuwe SupreMatie badkamer. Wij raden daarom aan om u te laten inspireren in onze badkamershowroom. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een van onze productspecialisten. Zij voorzien u graag van advies. Wij brengen uw droombadkamer in kaart en letten daarbij op details. Details zorgen tenslotte voor perfectie! U bent van harte welkom!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit