Design-eettafels

Tafels

Thuiskomen aan de eettafel

Aan de eettafel kom je pas écht thuis. Genieten van heerlijk eten en gezellig samenzijn doe je het best aan een design-eettafel van Paul Roescher! In onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen bieden wij u zeer uitgebreide mogelijkheden om uw eigen, unieke design-eettafel te creëren. Zo maakt u uw woonkeuken in een handomdraai helemaal compleet.

Keramische tafels

Met de keramische tafels van Paul Roescher kunt u als het ware van de vloer eten. Lees snel verder waarom wij ervoor hebben gekozen om keramische tegels als tafelbladen te gebruiken.

Keramische tafels >


Mix & Match uw unieke eettafel

Met het Mix & Match tafelprogramma stelt u zowel het onderstel als het tafelblad volledig naar uw eigen wensen samen. Dankzij een ruime keuze uit tientallen soorten onderstellen, formaten, kleuren en hoogwaardige materialen creëert u in vijf eenvoudige stappen uw eigen, unieke design-eettafel, helemaal op maat en compleet met stoelen.

Uw keukenwerkblad ook op uw eettafel?

Wilt u rust en harmonie in uw keuken creëren? Dan kunt u er bij Paul Roescher zelfs voor kiezen om uw tafelblad in dezelfde stijl uit te voeren als het werkblad van uw keuken! Zomaar één van de vele mogelijkheden om uw eettafel volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. Mooie bijkomstigheid is dat u bij aanschaf van een nieuwe keuken bovendien 10% korting op uw design-eettafel krijgt.


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit