figure
Vloertegels | WorldTegelExpo

Tegelvloeren voor iedere ruimte en budget

De mogelijkheden van een tegelvloer zijn bijna eindeloos. Binnen of buiten, in vochtige of juiste droge ruimtes, een warme of koude omgeving; ervaar zelf de keuzevrijheid met een tegelvloer van Paul Roescher!  Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in keramische tegels kunt u vrijwel iedere uitstraling kiezen voor uw vloer. Van hout, via marmer tot natuursteenlook: u kiest!

De grootste voordelen van een tegelvloer

Ieder type vloer heeft zijn eigen voordelen, maar een tegelvloer heeft er wel héél veel:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk: makkelijk te reinigen, speciale onderhoudsmiddelen niet noodzakelijk
  • Een zeer sterke toplaag (glazuur)
  • Daardoor een zeer lage slijtage, wat een tegelvloer heel duurzaam maakt
  • Vloerverwarming combineert perfect met een tegelvloer (uitstekende warmtegeleiding)
  • Vrijheid in ontwerp: alle afmetingen en stijlen (houtlook, betonlook, natuursteenlook, etc.) zijn mogelijk


Op de afdeling Wand&Vloer tegels alleen al vindt u meer dan 5.000 soorten tegels! En hét grote voordeel van Paul Roescher? In onze WorldTegelExpo ziet u de tegelvloeren al in grote oppervlakten tentoongesteld! U hoeft het dus niet te doen met één monstertegel of een afbeelding. Zo wordt het uitzoeken u gemakkelijk gemaakt. Op deze pagina leest u meer tips over het uitzoeken van de juiste tegel voor uw vloer!

Bekijk inspirerende vloeren in onze megastore!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van een tegelvloer? In zowel Rijssen als in Apeldoorn vindt u een riante afdeling met meer dan 5.000 soorten tegels. In onze megastore in Rijssen vindt u zelfs 's wereld grootste tegelexpositie ter wereld: de WorldTegelExpo. Hier vindt u tevens de afdeling Giga&XXL-tegels en een afhaalkelder voor BUDGET-Tegels.

Bekijk een voorproefje van onze showroom

 

Kom langs op afspraak en ervaar onze Twentse gastvrijheid!

Wanneer u een afspraakt maakt met een van onze adviseurs, zal u ervaren wat Twentse gastvrijheid betekent. Onze huiskok Justin Schregardus staat voor u klaar met een hapje en drankje en u krijgt alle hulp die u nodig heeft om de juiste vloer te kiezen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht