Vloertegels | WorldTegelExpo

Tegelvloeren voor iedere ruimte en budget

Tegelvloeren; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Binnen of buiten, in vochtige of juiste droge ruimtes, een warme of koude omgeving; ervaar zelf de keuzevrijheid met een tegelvloer van Paul Roescher!  Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in keramische tegels kunt u vrijwel iedere uitstraling kiezen voor uw vloer. Van hout, via marmer tot natuursteenlook: u kiest!

De grootste voordelen van een tegelvloer

Ieder type vloer heeft zijn eigen voordelen, maar een tegelvloer heeft er wel héél veel:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk: makkelijk te reinigen, speciale onderhoudsmiddelen niet noodzakelijk
  • Een zeer sterke toplaag (glazuur)
  • Daardoor een zeer lage slijtage, wat een tegelvloer heel duurzaam maakt
  • Vloerverwarming combineert perfect met een tegelvloer (uitstekende warmtegeleiding)
  • Vrijheid in ontwerp: alle afmetingen en stijlen (houtlook, betonlook, natuursteenlook, etc.) zijn mogelijk

Op de afdeling Wand&Vloer tegels alleen al vindt u meer dan 5.000 soorten tegels! En hét grote voordeel van Paul Roescher? In onze WorldTegelExpo ziet u de tegelvloeren al in grote oppervlakten tentoongesteld! U hoeft het dus niet te doen met één monstertegel of een afbeelding. Zo wordt het uitzoeken u gemakkelijk gemaakt. Op deze pagina leest u meer tips over het uitzoeken van de juiste tegel voor uw vloer!

Tegelvloeren in allerlei soorten materialen

 Zodra u een tegelvloer wilt aanschaffen, moet u goed nadenken over welk materiaal het beste past bij uw wensen. De meest gebruikte materialen zijn hieronder terug te vinden:

Bij een natuurstenen tegelvloer kies je voor authenticiteit. Geen enkele tegel is namelijk hetzelfde. De vloeren zijn daarom erg levendig en en warm in uitstraling. Bovendien heeft u keus uit verschillende materialen, zoals hardsteen, leisteen of graniet. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van deze tegelvloer.

Een keramische tegelvloer is geschikt voor elke kamer in het huis. De vloeren zijn namelijk krasvast en waterbestendig, wat ze ideaal maken voor in de keuken of in de badkamer. Bovendien zijn deze vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.

Marmer tegelvloeren zijn één van de bekendste natuurstenen vloeren op de markt. Het straalt immers luxe en chique uit. Bovendien verkleuren de tegels niet en zijn gemakkelijk te onderhouden.

  • Granieten tegelvloer:

Graniettegels staan ook wel bekend om hun edele en tijdloze eigenschappen. Het zijn tegels die robuust en duurzaam zijn. Het zijn zulke sterke tegels dat ze vaak worden gebruik in druk belopen ruimtes, zoals vliegvelden.

Vraag om advies

Bekijk inspirerende vloeren in onze megastore!

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van een tegelvloer? In zowel Rijssen als in Apeldoorn vindt u een riante afdeling met meer dan 5.000 soorten tegels. In onze megastore in Rijssen vindt u zelfs 's wereld grootste tegelexpositie ter wereld: de WorldTegelExpo. Hier vindt u tevens de afdeling Giga&XXL-tegels en een afhaalkelder voor BUDGET-Tegels.

Bekijk een voorproefje van onze showroom

Kom langs op afspraak en ervaar onze Twentse gastvrijheid!Via onze fornuisstraat kunt u ons aanbod tegelvloeren bekijken

Wanneer u een afspraakt maakt met een van onze adviseurs, zal u ervaren wat Twentse gastvrijheid betekent. Onze huiskok Justin Schregardus staat voor u klaar met een hapje en drankje en u krijgt alle hulp die u nodig heeft om de juiste vloer te kiezen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit