figure
Paul Roescher tegels | WorldTegelExpo

Onze tegelhandel: tegels in álle soorten en maten

De tegel; een fantastisch product! Een wand of vloer bekleed met tegels is niet alleen praktisch en slijtvast, het is vaak ook sfeerbepalend voor de ruimte. Als geen ander weet men bij Paul Roescher dat de keuze voor uw tegel het belangrijkste is in uw interieur. Hoe lastig kan het dan zijn om een woonvloer van 60 m2 voor te stellen. Menig tegelfirma helpt u vanuit een folder of enkel paneel. Maar bij Paul Roescher heeft u naast ‘Europa’s grootste keus' het grote voordeel dat u zeer veel tegels in opstellingen of in grote oppervlakten kunt zien!

Vele badkamers op onze afdeling Badkamers zijn betegeld met de meest actuele tegelsoorten. Maar er is meer: in de nieuwe WorldTegelExpo in Rijssen vindt u een zeer grote collectie tegels uitgelegd in grote oppervlakten! De grootste tegelshowroom ter wereld biedt u de kans om uw nieuwe tegel in groot oppervlak te zien! Logisch dat u na levering uiterst tevreden zult zijn over uw fraaie keuze!

Vakmanschap

De interieurspecialisten van Paul Roescher zijn volledig thuis in het combineren van stijlen en sferen. Ook voor u komen zij met de juiste voorstellen. Zij zorgen ervoor dat het tegeladvies past als een maatpak! Naast stylist zijn zij ook volledig op de hoogte van techniek van verwerking en toepassing van verlijmingsmaterialen. Op de vraag hoe uw badkamer waterdicht gemaakt moet worden, hebben zij als vakman direct het juiste antwoord paraat. Wist u dat Paul Roescher in tegels ‘lager in prijs dan waar ook!’ is? Wel zo’n prettig gevoel.

De nieuwste trend: grote tegels

De trend in tegelland is dat tegels groter en groter worden. “Telkens als we weer dachten dat de maximale grootte was bereikt, kwam er toch een groter type”, stelt één van de tegelexperts van Paul Roescher. “’40 x 40 centimeter was jaren geleden écht groot. Toen kwam 60 x 60 cm. Een XXL-schepje erbovenop volgde snel: 80 x 80 cm. Maar alle records zijn weer gebroken; de grootste gigategels in de nieuwe showroom Giga&XXL-tegels zijn een schrikbarende 320 x 160 cm groot!”

Tegels blijvend populair

Dat Paul Roescher met de lancering van de WorldTegelExpo groot inzet op de tegelmarkt geeft aan dat de tegel onverminderd populair is. Eén van de redenen hiervoor is het toenemen van de afmetingen. Hoe groter een tegel is, hoe minder voegen er in de oppervlakte zitten. De hitte-, vocht- en slijtbestendigheid maken een tegel erg geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. En een tegel hoeft er niet altijd uit te zien als een tegel; de laatste jaren zijn tegels met de uitstraling van een houten vloer erg in opkomst! Alle reden dus om ’s werelds grootste tegelshowroom zo snel mogelijk te komen bekijken!

We leveren tegels ook aan huis. Ons servicegebied beslaat onder andere Deventer, Zutphen, Doetinchem, Barneveld, Arnhem, Apeldoorn, Ommen, Enschede, Hengelo, Almelo en Zwolle, maar ook in de rest van Nederland bezorgen wij uw tegels graag.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit