figure
Paul Roescher tegels | WorldTegelExpo

Tegels in álle soorten en maten


Bekijk en bestel vele honderden tegels in onze webshop. Voor voorraadtegels geldt dat u een gratis sample-pakket kunt laten opsturen. In onze megastores (Apeldoorn en Rijssen) vindt u nog veel meer tegels en tegelsoorten.

Tegelwebshop >

Gratis sample-pakket >

Tegels zijn fantastisch

De tegel is een fantastisch product. Een wand of vloer, bekleed met tegels, is niet alleen praktisch en slijtvast, het is vaak ook sfeerbepalend voor de hele ruimte. Als geen ander weten wij van Paul Roescher dat de keuze voor uw tegel misschien wel de belangrijkste basis is voor uw interieur.

Thuisbezoek

Graag bezoeken wij u op een veilige manier thuis met een aantal tegels van uw keuze. Zoek in deze webshop 4 tegels van uw keuze uit en vul hieronder de artikelnummers in. Een van onze tegelspecialisten plant dan een bezoek bij u thuis. Makkelijker kunnen wij het momenteel niet voor u maken en u kunt door met uw (ver)bouwplannen.

Plan uw thuisbezoek >

Showrooms

Het kan lastig zijn om u een voorstelling te maken van een woonvloer van 60 m2. Menig tegelfirma helpt u vanuit een folder of enkel paneel. Maar bij Paul Roescher heeft u naast ‘Europa’s grootste keus' het grote voordeel dat u zeer veel tegels in opstellingen of in grote oppervlakten kunt zien. Vandaar ook dat wij niet alleen klanten uit naburige steden Deventer, Almelo, Amersfoort en Zwolle trekken, maar echt uit heel Nederland. 

Vele badkamers op onze afdeling Badkamers zijn betegeld met de meest actuele tegelsoorten. Maar er is meer: in de nieuwe WorldTegelExpo in Rijssen vindt u een zeer grote collectie tegels uitgelegd in grote oppervlakten. De grootste tegelshowroom ter wereld biedt u de kans om uw nieuwe tegel in groot oppervlak te zien. Logisch dat u na levering uiterst tevreden zult zijn over uw fraaie keuze.

Vakmanschap

De interieurspecialisten van Paul Roescher zijn volledig thuis in het combineren van stijlen en sferen. Ook voor u komen zij met de juiste voorstellen. Zij zorgen ervoor dat het tegeladvies past als een maatpak! Naast stylist zijn zij ook volledig op de hoogte van techniek van verwerking en toepassing van verlijmingsmaterialen. Op de vraag hoe uw badkamer waterdicht gemaakt moet worden, hebben zij als vakman direct het juiste antwoord paraat. Wist u dat Paul Roescher in tegels ‘lager in prijs dan waar ook’ is? Wel zo’n prettig gevoel.

De nieuwste trend: (zeer) grote tegels

XXL is dè trend in tegelland. “Telkens als we weer dachten dat de maximale grootte was bereikt, kwam er toch een groter type”, stelt één van de tegelexperts van Paul Roescher. “’40 x 40 centimeter was jaren geleden écht groot. Toen kwam 60 x 60 cm. Een XXL-schepje erbovenop volgde snel: 80 x 80 cm. Maar alle records zijn weer gebroken; de grootste gigategels in de nieuwe showroom Giga&XXL-tegels zijn een schrikbarende 320 x 160 cm groot!”

Webshop XXL-tegels >

 

Van de vloer eten?

U leest het goed. Wij hebben nu ook tafels met keramische bladen, gevormd uit keramische tegels en parket.

Keramische tafels >

Tegels blijvend populair

Dat Paul Roescher met de lancering van de WorldTegelExpo groot inzet op de tegelmarkt geeft aan dat de tegel onverminderd populair is. Eén van de redenen hiervoor is het toenemen van de afmetingen. Hoe groter een tegel is, hoe minder voegen er in de oppervlakte zitten. De hitte-, vocht- en slijtbestendigheid maken een tegel erg geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Of binnen- èn buitenshuis dezelfde tegel... En een tegel hoeft er niet altijd uit te zien als een tegel; de laatste jaren zijn tegels met de uitstraling van een houten vloer erg in opkomst. Dit geeft een mooie landelijke sfeer. Alle reden dus om ’s werelds grootste tegelshowroom zo snel mogelijk te komen bekijken. U bent van harte welkom.

Webshop >

Maak een afspraak >

Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

79% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit