figure
Paul Roescher tegels | WorldTegelExpo

Paul Roescher: tegelspecialist pur sang


Paul Roescher is sinds 1971 de absolute expert op het gebied van keramische tegels. U kunt gewoon niet om ons heen, of het nu om het enorme assortiment, de zeer ruime vakkennis en/of de lage prijzen gaat: als wij het niet hebben, dan is het niet interessant genoeg om het aan u aan te bieden.

Maak een afspraak in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen en vergaap u aan duizenden tegels, of kies uit enkele honderden voor u geselecteerde deals in onze webshop.

Afspraak Showroom >

Tegelwebshop >

 

Tegels zijn fantastisch

De tegel is een fantastisch product. Een wand of vloer, bekleed met tegels, is niet alleen praktisch en slijtvast, het is vaak ook sfeerbepalend voor de hele ruimte. Als geen ander weten wij van Paul Roescher dat de keuze voor uw tegel misschien wel de belangrijkste basis is voor uw interieur.

Gratis sample-pakket

Komt u van ver en weet u nog niet zeker welke tegel(s) u wilt? Dan helpen wij u toch gewoon op afstand? Zoek in onze tegelwebshop 4 voorraadtegels van uw keuze uit en laat deze gratis thuisbezorgen. Zo kunt u in uw eigen interieur en met uw specifieke lichtinval bekijken welke het wordt of worden. Makkelijker kunnen wij het momenteel niet voor u maken en u kunt door met uw (ver)bouwplannen.

Gratis sample-pakket >


Showrooms

Het kan lastig zijn om u een voorstelling te maken van een woonvloer van 60 m2. Menig tegelfirma helpt u vanuit een folder of enkel paneel. Maar bij Paul Roescher heeft u naast ‘Europa’s grootste keus' het grote voordeel dat u zeer veel tegels in opstellingen of in grote oppervlakten kunt zien. Vandaar ook dat wij niet alleen klanten uit de regio trekken (Deventer, Almelo, Amersfoort, Hengelo, Zutphen of bijvoorbeeld Zwolle), maar inmiddels uit heel Nederland en soms zelfs uit België en Duitsland. 

Vele badkamers op onze afdeling Badkamers zijn betegeld met de meest actuele tegelsoorten. Maar er is meer: in de nieuwe WorldTegelExpo in Rijssen vindt u een zeer grote collectie tegels uitgelegd in grote oppervlakten. De grootste tegelshowroom ter wereld biedt u de kans om uw nieuwe tegel in groot oppervlak te zien. Logisch dat u na levering uiterst tevreden zult zijn over uw fraaie keuze.

Maak Afspraak >

 

Vakmanschap

De interieurspecialisten van Paul Roescher zijn volledig thuis in het combineren van stijlen en sferen. Ook voor u komen zij met de juiste voorstellen. Zij zorgen ervoor dat het tegeladvies past als een maatpak! Naast stylist zijn zij ook volledig op de hoogte van techniek van verwerking en toepassing van verlijmingsmaterialen. Op de vraag hoe uw badkamer waterdicht gemaakt moet worden, hebben zij als vakman direct het juiste antwoord paraat. Wist u dat Paul Roescher in tegels ‘lager in prijs dan waar ook’ is? Wel zo’n prettig gevoel.

 

De nieuwste trend: (zeer) grote tegels

XXL is dè trend in tegelland. “Telkens als we weer dachten dat de maximale grootte was bereikt, kwam er toch een groter type”, stelt één van de tegelexperts van Paul Roescher. “’40 x 40 centimeter was jaren geleden écht groot. Toen kwam 60 x 60 cm. Een XXL-schepje erbovenop volgde snel: 80 x 80 cm. Maar alle records zijn weer gebroken; de grootste keramische tegels in de zeer ruime en schitterende showroom met XXL-tegels zijn een schrikbarende 320 x 160 cm groot!

XXL-tegels >

Maak Afspraak > 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit