figure

Tegelafdeling in Apeldoorn

Bent u op zoek naar tegels in Apeldoorn of omgeving? Breng dan een bezoek aan de Paul Roescher Megastore in Apeldoorn! Daar bevindt zich een tegelshowroom van wereldklasse. Vanuit deze afdeling bedienen we niet alleen klanten uit de buurt van Apeldoorn, men weet de tegelafdeling van Paul Roescher vanuit heel Nederland (én onze buurlanden) te vinden! En dat is niet zo vreemd, want in dé tegelshowroom van Apeldoorn vindt u meer dan 5000 (!) soorten tegels - lager in prijs dan waar ook!

Verschillende soorten tegels

In Megastore Apeldoorn vindt u de afdeling Wand&Vloertegels. Hier heeft u de keuze uit een zeer groot aantal verschillende tegels, waardoor u gegarandeerd vindt wat u zoekt! Enkele voorbeelden van specifieke tegelsoorten die u bij Paul Roescher voordeliger aanschaft dan in welke tegelhandel ook:

  • Wandtegels
  • Vloertegels
  • Marmeren tegels
  • Granieten tegels
  • Gekalibreerde tegels
  • Metrotegels

Dit is slechts een greep uit ons volledige assortiment. Bent u op zoek naar een ander soort tegel? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bent u specifiek op zoek naar zeer grote tegels (XXL-tegels) of wilt u tegels meenemen uit voorraad? Breng dan een bezoek aan de WorldTegelExpo van Paul Roescher in Rijssen!

Daarom tegels van Paul Roescher!

Vindt u het niet bij Paul Roescher, dan vindt u het nergens. Want niet alleen is de keuze in tegels groter dan waar ook en zijn de prijzen de laagste in de tegelmarkt, dankzij het deskundige advies van onze tegelexperts komt u zeker de voor u perfecte tegel op het spoor! Is een bepaald soort tegel toch wat te hoog geprijsd? Dan weet onze tegelloog zeker een goedkoper alternatief. Zo komt u er dus altijd uit, ongeacht uw budget!

Voor de ideale bekleding van uw vloer of wand komt u dus naar de tegelafdeling in Apeldoorn!
De koffie staat klaar!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit