WorldTegelExpo

Tegelafdeling in Rijssen: WorldTegelExpo

Bent u op zoek naar tegels en komt uit Rijssen of omgeving (Overijssel)? Dan nodigen wij u uit in onze megastore in Rijssen! Hier vindt u namelijk de grootste tegelshowroom ter wereld: de WorldTegelExpo! Een unieke showroom die plaats biedt aan de grootste collectie tegels ter wereld, met ín de collectie de grootste tegels ter wereld! En de prijzen zijn lager dan waar ook! Kortom, dat is interessant voor iedereen - ook voor wie niet uit Twente of Salland komt!

Tegels aanschaffen bij Paul Roescher

Nergens hebt u meer keuze in tegels dan bij Paul Roescher. In de WorldTegelExpo vindt u drie afdelingen verdeeld over vier etages:

- 1e en 2e etage: afdeling Giga&XXL-tegels
- Begane grond: afdeling Wand&Vloer tegels
- De Paul Roescher webshop met een groot assortiment tegels

Rijssen als tegelmetropool

Wilt u een bezoek brengen aan 's werelds grootste collectie tegels? Let dan op dat u koers zet richting onze Megastore in Rijssen! De Paul Roescher Megastore in Apeldoorn biedt eveneens een grote tegelshowroom met een assortiment van meer dan 5000 tegels op de afdeling Wand&Vloer tegels. De afdeling Giga&XXL-tegels  vindt u alleen in het WorldTegelExpo in Rijssen!

Soorten tegels

Om iedereen van dienst te kunnen zijn bieden wij een zeer uitgebreid assortiment tegels in Rijssen aan. In totaal hebt in de WorldTegelExpo keuze uit meer dan maar liefst 6000 tegels! U vindt tegels in onder andere de soorten:

Dit zijn een aantal voorbeelden van de verschillende soorten tegels die wij u aanbieden. Bent u op zoek naar een soort tegel, maar staat deze niet bij ons op de website? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Zoekt u tegels in Rijssen? Bezoek de Paul Roescher WorldTegelExpo in Rijssen en vindt de tegels die u zoekt!

 

Maak een afspraak >   Tegelwebshop >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit