Paul Roescher tegels | WorldTegelExpo

De grootste tegelshowroom ter wereld 6000m2 voor Almelo, Hengelo en Enschede

 

Bezoek de grootste tegelwinkel van Almelo tot Enschede en daarbuiten!

Zoekt u perfecte tegels voor uw huis of tuin? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij Paul Roescher Megastore te Rijssen. Hier vindt u prachtige wandtegels, vloertegels en terrastegels in alle soorten, maten en kleuren. Onze tegelwinkel heeft precies de juiste tegels om de sfeer in uw keuken, badkamer of woonkamer helemaal af te maken. In de showroom van WorldTegelExpo hebben we onze volledige tegelcollectie zo opgesteld dat u uw favoriete modellen optimaal kunt vergelijken. Hier vindt u zowel klassieke wandtegels voor uw badkamer als prachtige Portugese tegels om uw keuken een unieke uitstraling te geven. 

Ontdek de laatste tegeltrends 

Wilt u eens iets heel anders op de vloer? Dat is geen enkel probleem! Zo zorgt u met keramisch parket voor een stoere houtlook op iedere vloer, zelfs in vochtige ruimtes als badkamers en toiletten. De kleur en structuur van de houtlook tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ook XL-tegels zijn momenteel zijn helemaal in en daarom hebben we ook de nieuwste XXL- en Gigategels in ons assortiment opgenomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel eens langs bij onze Megastore in Rijssen, op slechts een half uurtje rijden van Hengelo of Enschede. In onze indrukwekkende showroom komt u al snel tot de conclusie dat de mogelijkheden op het gebied van design bijna oneindig zijn. 

Kom inspiratie opdoen 

In 's werelds grootste tegelshowroom vindt u bijvoorbeeld ook de kleurrijke mozaïektegels waarmee u bepaalde delen van wanden of vloeren op een schitterende manier kunt accentueren. Al uw tegels koopt u voor de laagste prijs bij de best gesorteerde tegelhandel in de grote omgeving van Enschede of Hengelo. Of u nu badkamertegels of betontegels aanschaft, iedere tegel die u bij tegelhandel Paul Roescher uitzoekt is gegarandeerd van de beste kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een gedegen advies van onze vakspecialisten!

Tegelwebshop >  Maak afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit