figure

Tegelhandel in de omgeving van Almelo

Bezoek de grootste tegelhandel nabij Almelo

Zoekt u perfecte tegels voor uw huis of tuin? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij Paul Roescher Megastore in Rijssen. Bij de grootste tegelhandel in de regio Almelo vindt u prachtige wand- en vloertegels in alle soorten en maten. Onze tegelwinkel heeft precies de juiste tegels om de sfeer in uw keuken, badkamer of woonkamer helemaal af te maken. In onze WorldTegelExpo hebben we onze volledige tegelcollectie zo opgesteld dat u uw favoriete modellen optimaal kunt vergelijken. Hier vindt u klassieke wandtegels voor uw badkamer en prachtige Portugese tegels om uw keuken een unieke uitstraling te geven. 

Ontdek de laatste tegeltrends 

Wilt u eens iets heel anders op de vloer? Dat is geen enkel probleem! Zo zorgt u met keramisch parket voor een stoere houtlook op iedere vloer, zelfs in vochtige ruimtes als badkamers en toiletten. De kleur en structuur van de houtlook tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ook XL-tegels zijn momenteel zijn helemaal in en daarom hebben we ook de nieuwste giga&XXL-tegels in ons assortiment opgenomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel eens langs bij onze Megastore in Rijssen die op slechts 20 minuten van Almelo ligt. In de indrukwekkende showroom komt u al snel tot de conclusie dat de mogelijkheden op het gebied van design bijna oneindig zijn. 

Kom inspiratie opdoen 

In 's werelds grootste tegelshowroom vindt u bijvoorbeeld ook de kleurrijke mozaïektegels waarmee u bepaalde delen van wanden of vloeren op een schitterende manier kunt accentueren. Al uw tegels koopt u voor de laagste prijs bij de best gesorteerde tegelhandel nabij Almelo. Of u nu badkamertegels of betontegels aanschaft, iedere tegel die u bij tegelhandel Paul Roescher uitzoekt is gegarandeerd van de beste kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een gedegen advies van onze vakspecialisten.

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit