figure

Welke tegelstijl kiest u?

Misschien denkt u dat hout in een badkamer niet handig is. Of dat een natuursteen vloer buiten niet lang mee gaat. Maar dankzij de keramische tegels van Paul Roescher zijn er vrijwel geen beperkingen! U kunt nu iedere uitstraling op elke plek toepassen. Kom naar de grootste tegelshowroom ter wereld en ontdek oneindige designmogelijkheden voor iedere ruimte binnen én buiten uw woning!

De ontwikkelingen in tegelland blijven maar doorgaan. Steeds maar weer worden nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de al zo grote keuze. Wanneer u een ronde door de WorldTegelExpo loopt of de vele tientallen betegelde badkamervoorbeelden bekijkt, dan leert u razendsnel alles over tegels anno nu.

Webshop Tegels >

 

Nieuwe designmogelijkheden

Een grote groep mensen zal waarschijnlijk enkele vooroordelen over tegels aan de kant moeten zetten. Waar men vroeger tegels nogal eens verwenste vanwege de voegen, daar zijn nu tegels in formaten van groter tot grootst. Voor wie bang is dat Portugese tegels of natuursteen tegels kwetsbaar zijn, zijn er nu keramische alternatieven!

Kortom, het aantal mogelijkheden is enorm gegroeid. Wilt u graag een houten wand achter uw keuken? Dat zou vroeger niet denkbaar zijn geweest vanwege brandgevaar en het lastige schoonmaken. Bij Paul Roescher gebruiken we keramisch parket als keukentegels achter de gaskookplaat.

Inspiratie voor uw tegelstijl

De makkelijkste manier om inspiratie op te doen is om een bezoek te brengen aan Paul Roescher. Maak er een dagje uit van en kom vol nieuwe ideeën weer thuis! Wilt u graag geadviseerd worden door onze tegelexperts? Dan adviseren wij u een afspraak te maken. Even lekker bladeren door de online beschikbare tegels kan via onze webshop.

 

 

Webshop Tegels >

Maak een afspraak >

Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"Paul Roescher als leverancier bezorgde ons nog meer woonplezier."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit