figure

Tegels in alle stijlen bij uw tegelhandel naburig Zwolle en Kampen

 

De mooiste vloeren bij de #1 tegelwinkel voor de regio Zwolle en Kampen

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Bent u uitgekeken op uw huidige vloertegels, of stoort u zich aan beschadigingen of slijtage? Loop dan eens binnen bij Paul Roescher voor een prachtige nieuwe vloerbedekking. In het uitgebreide assortiment van onze winkel vindt u naast standaard tegels, plavuizen, betontegels of houtlook tegels ook alles voor keuken, bad, vloer en haard. Woont u in Zwolle, Kampen of omgeving? Dan vindt u onze tegelwinkel op slechts een half uurtje rijden. In onze grote showroom in Apeldoorn helpen wij u graag aan de ideale vloer. Bij ons heeft u een zeer uitgebreide keuze aan tegels voor vloer of wand, in alle mogelijke formaten en materialen! 
 

Wat wilt u op uw vloer laten leggen?

De tegels in ons assortiment zijn perfect als vloer- of wandbedekking voor uw huis. Niet alleen vindt u bij ons de allerhoogste kwaliteit, we verkopen deze ook nog eens in een brede variatie aan soorten. In onze tegelhandel vindt u wandtegels, vloertegels en terrastegels. Heeft u graag kleine tegels, of kiest u toch voor onze XXL- of Gigategels? Afgezien van een grote variatie aan kleuren, bieden we ook nog houtlook tegels, betontegels. Zelfs Portugese of Marokkaanse tegels vindt u bij ons terug. Zo heeft u toch een houten of betonnen vloeren zonder het onderhoud dat hier normaal gesproken bij komt kijken, of kunt u uw woning omtoveren tot een prachtige riad! 

 

Een grote variatie aan vloeren

U ziet, in onze tegelwinkel kortbij Zwolle en Kampen hebben we een uitzonderlijk assortiment aan vloeren voor u klaarstaan. We hopen dan ook dat we in onze showroom mogen verwelkomen. We hebben maar liefst 17.500 m2 aan inspiratie voor u! We maken heel graag tijd voor u vrij, neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We bekijken dan samen met u welke tegelvloer het mooist in uw huis ligt!