De Grootste tegelhandel van NL!! Naburig Zwolle en Kampen

 

De mooiste vloeren bij de #1 tegelwinkel voor de regio Zwolle en Kampen

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Bent u uitgekeken op uw huidige vloertegels, of stoort u zich aan beschadigingen of slijtage? Loop dan eens binnen bij Paul Roescher voor een prachtige nieuwe vloerbedekking. In het uitgebreide assortiment van onze winkel vindt u naast standaard tegels, plavuizen, betontegels of houtlook tegels ook alles voor keuken, bad en vloer. Woont u in Zwolle, Kampen of omgeving? Dan vindt u onze tegelwinkel op slechts een half uurtje rijden. In onze grote showroom in Apeldoorn helpen wij u graag aan de ideale vloer. Bij ons heeft u een zeer uitgebreide keuze aan tegels voor vloer of wand, in alle mogelijke formaten en materialen! 

Wat wilt u op uw vloer laten leggen?

De tegels in ons assortiment zijn perfect als vloer- of wandbedekking voor uw huis. Niet alleen vindt u bij ons de allerhoogste kwaliteit, we verkopen deze ook nog eens in een brede variatie aan soorten. In onze tegelhandel vindt u wandtegels, vloertegels en terrastegels. Heeft u graag kleine tegels, of kiest u toch voor onze XXL- of Gigategels? Afgezien van een grote variatie aan kleuren, bieden we ook nog houtlook tegels, betontegels. Zelfs Portugese of Marokkaanse tegels vindt u bij ons terug. Zo heeft u toch een houten of betonnen vloeren zonder het onderhoud dat hier normaal gesproken bij komt kijken, of kunt u uw woning omtoveren tot een prachtige riad! 

Een grote variatie aan vloeren

U ziet, in onze tegelwinkel kortbij Zwolle en Kampen hebben we een uitzonderlijk assortiment aan vloeren voor u klaarstaan. We hopen dan ook dat we in onze showroom mogen verwelkomen. We hebben maar liefst 17.500 m2 aan inspiratie voor u! We maken heel graag tijd voor u vrij, neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We bekijken dan samen met u welke tegelvloer het mooist in uw huis ligt!

 Tegelwebshop >  Maak afspraak >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit