figure

Tegelwinkel nabij Zwolle - tegels van klein tot XXL!

De mooiste vloeren bij de tegelwinkel in regio Zwolle

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Bent u uitgekeken op uw huidige vloer, of stoort u zich aan beschadigingen of slijtage? Loop dan eens binnen bij Paul Roescher voor een prachtige nieuwe vloer. In het uitgebreide assortiment van onze winkel vindt u alles voor keuken, bad, vloer en haard. Woont u in Zwolle? Dan vindt u onze tegelwinkel op slechts een half uurtje rijden onze grote showroom in Apeldoorn. Daar helpen wij u graag aan de ideale vloer. Bij ons heeft u een zeer uitgebreide keuze uit tegels van alle mogelijke formaten en materialen! 
 

Wat wilt u op uw vloer laten leggen?

De tegels in ons assortiment zijn perfect als vloer of wandbedekking voor uw huis. Niet alleen vindt u bij ons tegels van de allerhoogste kwaliteit, we verkopen deze ook nog eens in een brede variatie aan soorten. In onze tegelhandel vindt u wandtegels, vloertegels en woonkamertegels. Heeft u liever grote tegels, of kleine tegels? Afgezien van tegels in een grote variatie aan kleuren, hebben we ook nog tegels met een echte houtlook of betontegels. Zo heeft u toch een houten of betonnen vloeren, zonder het onderhoud dat hier normaal gesproken bij komt kijken! 

Een grote variatie aan vloeren

U ziet, in onze tegelwinkel nabij Zwolle hebben we een uitzonderlijk assortiment aan vloeren voor u klaarstaan. We hopen dan ook dat we u een keer in onze showroom mogen verwelkomen. We hebben maar liefst 17.500 m2 aan inspiratie voor u klaarstaan. We reserveren graag tijd voor u, neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We bekijken dan samen met u welke vloer het mooist in uw huis ligt

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit