6 tips voor een slimme bijkeuken

Een bijkeuken is een uitkomst in huis. Het is de ideale plek voor wasmachines, drogers en andere huishoudelijke apparaten. Bent u in het bezit van een bijkeuken? Prijs u dan gelukkig. Met deze tips maakt u optimaal gebruik van die extra ruimte.

Bijkeuken Paul Roescher

TIP 1: Koelkast & vriezer

De bijkeuken is de ideale plek voor een extra koelkast of vriezer. Een uitkomst op feestjes voor alle extra drankjes en hapjes of in een groot huishouden!

TIP 2: Wasmachine & droger

Wasmachine, droger, strijkijzer, strijkplank, wasmanden, wasmiddel, stoomapparaat, deze verdienen allemaal een plekje in uw huis. De bijkeuken is de droomplek voor een washok. Zorg voor voldoende stopcontacten in uw washok en creëer een plekje waar u uw opgevouwen was kwijt kan.

TIP 3:Schoonmaakmiddelen & stofzuiger

Laat een handige kast in uw bijkeuken bouwen. Bij voorkeur één van de vloer tot aan het plafond. Zo bent u verzekerd van voldoende opslagruimte voor al uw schoonmaakmiddelen en -attributen, zoals emmers en dweilen. Een stofzuiger neemt ook veel ruimte in beslag. Neem dit mee in de afmetingen van uw kast.

TIP 4: Sportkleding & attributen

Een bijkeuken dient vaak ook als aankomsthal en gang naar de keuken. Het is daarom de ideale plek voor (stinkende) sporttassen, tennisrackets en voetballen. Ook hometrainers staan goed in een bijkeuken. De kans is groot dat u deze nu vaker gebruikt dan wanneer deze op zolder staat.

TIP 5: Voorraad & bergruimte

Opslag, opslag, opslag! Een bijkeuken is een extra opslagruimte voor hamsteraars. Benut uw ruimte en maak planken niet te diep. Op die manier behoudt u het overzicht. Kies daarnaast voor manden of dozen, zo voorkomt u dat uw bijkeuken in een rommelruimte verandert.

TIP 6: Kraan & spoelbak

Een kraan met spoelbak is een must in een washok en bijkeuken. Ga voor een spoelbak met een extra groot werkblad, zo heeft u ook nog extra werkruimte.

Meet tips voor een slimme bijkeuken? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit