Zo maakt u uw keuken toekomstbestendig

Ontwikkelingen in de keukenbranche gaan super snel. Er komen continu nieuwe innovatieve oplossingen op de markt, zodat u steeds gemakkelijker en efficiënter te werk kunt gaan in de keuken. Wilt u uw nieuwe keuken toekomstbestendig maken, zodat u er jaren mee vooruit kunt? Dan hebben wij hier de volgende tips.

Neem contact met ons op

Volg de nieuwste trends

Een toekomstbestendige keuken hoeft niet perse een moderne keuken te zijn, er zijn genoeg andere keukenstijlen die perfect passen in het plaatje van de toekomst. Zo is een tijdloze keuken een goede optie om een keuken te creëren die niet snel gaat vervelen. Daarnaast kunt ook kijken naar de trends die nu spelen. De volgende trends zijn te verwerken in een keuken die gericht is op de toekomst:

  • Woonkeukens worden steeds populairder
  • Duurzame keukens en de toekomst gaan hand in hand
  • Gebruik natuurlijke materialen en kleuren in de keuken

 

De nieuwste apparatuur

Bij een toekomstbestendige keuken hoort de nieuwste apparatuur. Zo zijn de kranen van Quooker niet weg te denken in een keuken gericht op de toekomst. Deze kraan geeft warm, koud, kokend, gefilterd en bruisend water. De kraan is handig in gebruik en maakt het koken een stuk efficiënter. Verder zijn er natuurlijk nog veel meer innovatie keukenapparatuur op de markt, als afzuigkappen die verwerkt zijn in de kookplaat of ovens en vaatwassers die verbonden kunnen worden met de telefoon.

toekomstbestendige keuken

Kwaliteit is belangrijk

Een belangrijk aspect van een toekomstbestendige keuken is kwaliteit. Met een kwaliteitskeuken gaat een keuken jaren mee. Denk aan keramische wand- en vloertegels of kunststof keukenkastjes. De opties zijn eindeloos. Wij van Paul Roescher adviseren u graag welke materialen het beste bij uw keuken passen.

Koop uw toekomstbestendige keuken bij Paul Roescher

Wij denken graag met u mee over een toekomstbestendige keuken. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de nieuwste apparatuur en keukens in verschillende keukenstijlen. Er is daarom altijd wel een keuken die bij uw past. Maak direct een afspraak of kom vrijblijvend langs in een van onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen.

Bezoek ons in één van de showrooms

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit