Een moderne badkamer: dé trend van deze tijd!

Is de badkamer ook zo’n belangrijke plek in uw huis? U brengt er behoorlijk wat tijd door. Uw badkamer moet een plek zijn waarin u echt tot rust komt. In een stijl die past bij wie u bent. Dé trend van deze tijd is een moderne badkamer. Doe hier inspiratie op over moderne badkamers. 

 

Welkom in onze showroom

 

Wat kenmerkt een moderne badkamer?

Strakke lijnen en een rustige uitstraling. Dat zijn de voornaamste kenmerken van een moderne keuken. U zou kunnen zeggen dat een moderne badkamer een strakke badkamer is. Vaak zijn moderne badkamers wit, zwart of grijs. Het kleurgebruik is beperkt. Ook zijn moderne badkamers vaak uitgerust met moderne sanitaire voorzieningen en accessoires. U kunt uw moderne badkamer zo modern maken als u zelf wilt. Wilt u meer weten over badkamertrends

Moderne badkamer Paul Roescher

 

Moderne badkamerinrichting

Een moderne badkamer wordt voor een groot deel bepaald door de badkamerinrichting. De keus die u heeft uit verschillende badkamers en inrichtingen is enorm. Neem alleen al de diverse badkamerstijlen zoals een landelijke, klassieke, moderne en tijdloze stijl badkamer. Er zijn veel dingen die u moet overwegen bij het kiezen van de juiste badkamerinrichting. Neem ik een bad of douche of toch allebei? Welke kleur wordt mijn badkamer? Welke wandtegels en vloeren vind ik het mooist? Laat u adviseren door onze experts op het gebied van badkamerinrichtingen. Zij weten precies welke badkamerinrichting past bij een moderne badkamer. 

Badkamerinrichting Paul Roescher

 

Badkamerinrichting Paul Roescher

 

Kies de juiste badkamertegels

Tegels bepalen eveneens voor een groot deel de stijl van de badkamer. Voor de mooiste tegels voor uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Besteed veel tijd aan het uitzoeken van tegels voor uw badkamer, want het zijn de tegels die een badkamerstijl maken of breken. Bij aankoop van badkamertegels krijgt u altijd passend advies voor het onderhouden van uw badkamertegels. U heeft keuze uit:

 

Wandtegels:

De keuze aan wandtegels voor uw badkamer is enorm. Bij een moderne badkamer passen heel mooi houtlook tegels, natuursteenlook tegels, Portugese tegels, Marokkaanse tegels en mozaïektegels. U kunt ervoor kiezen om slechts voor kleine gedeelten wandtegels te gebruiken. Dat kan een heel origineel en strak effect geven. U kunt er ook voor kiezen de gehele wand te betegelen met wandtegels. 

 

Houtlook wandtegels badkamer Paul Roescher

 

Natuursteenlook tegels badkamer Paul Roescher

 

Wandtegels badkamer Paul Roescher

 

Wandtegels badkamer Paul Roescher

 

Wandtegels badkamer Paul Roescher

 

Vloertegels:

Ook de vloertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer en stijl in uw badkamer, ze zijn de basis voor uw badkamer. Bij een moderne badkamer passen goed Giga & XXL tegels. Deze groot formaat tegels doen het goed in een moderne badkamer. 

De grootformaat tegels zijn er in vele kleuren, maten en uitstralingen. De glansgraad kan variëren van mat tot glanzend, een oppervlakte ruw of glad zijn, kleuren gaan van donker tot licht, maar er is ook een grote keuze in uitstralingen. Zo kan een tegel eruit zien als een steensoort, maar ook als beton of zelfs hout! Een tegel met de uitstraling van een houten vloer noemen we keramisch parket, wat ook meelift op de XXL-trend (met planken tot wel 300 cm lang!). Er zijn zelfs XXL-tegels met een design-opdruk, een motief of een tekst!

 

Vloertegels badkamer Paul Roescher

 

Vloertegels badkamer Paul Roescher

 

Kleurgebruik bij een moderne badkamer

Het kleurgebruik bij een moderne badkamer is vaak beperkt. Moderne badkamers zijn vaak uitgevoerd in wit of zwart, maar ook grijs doet het goed in een moderne badkamer. De krachtige uitstraling van een grijze badkamer wordt gecreëerd door zijn strakke afwerking. Door gebruik te maken van een warme en grijze vloertegel in combinatie met witte wandtegels en grote spiegels krijgt u een moderne uitstraling. Grijze badkamers zijn populair en een veel gekozen badkamerstijl.

 

Grijze badkamer Paul RoescherModerne badkamerverlichting

U kunt uw badkamer op tientallen verschillende manier verlichten. Bij een moderne badkamer worden vaak inbouwspots gebruikt. LED-verlichting is natuurlijk ook heel mooi en geeft uw badkamer meteen een moderne look. Qua aanschaf is LED-verlichting iets duurder maar is het wel veel energiezuiniger. Badkamerverlichting maakt uw moderne badkamer helemaal af! 

 

Badkamerverlichting Paul Roescher

 

Badkamerverlichting Paul Roescher

 

Badkamerverlichting Paul Roescher

 

Kies een passende badkamerspiegel

Een badkamerspiegel uitkiezen lijkt een fluitje van een cent, totdat u ontdekt hoeveel keuze er is. Een spiegel is niet alleen praktisch, het maakt uw badkamer optisch ook groter. Verder is een spiegel vooral praktisch. Zo zijn er spiegels speciaal ontwikkeld voor het make-uppen en scheren, dit zijn handige spiegels met een vergrotend effect en een handige mechanisme waarmee u de spiegel naar u toe kunt trekken. Verder zijn er ook spiegels met ingebouwde verlichting en verwarming. Ingebouwde verwarming is handig tegen condensvorming. Ingebouwde verlichting is natuurlijk altijd handig, maar ook sfeervol. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een spiegelkast, van die handige kasten die u boven de wastafel hangt en waar u netjes medicijnen, tandpasta, zalfjes en andere toebehoren kunt opbergen. Heerlijk zo'n opgeruimde badkamer!

Badkamerspiegel Paul Roescher

 

 

Badkamerspiegel Paul Roescher

 

Meer weten over een moderne badkamer?

Nergens in Nederland vindt u zo’n ruim opgezette, breed geassorteerde, complete specialist. Een bezoek aan Paul Roescher is geen bezoek aan een winkel, maar het is een echte belevenis.
We luisteren naar uw vraag en we horen wat u nodig heeft. Omdat we alle mogelijkheden kennen stemmen we die perfect af op uw wensen. 

Onze verkoop specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over uw moderne badkamer. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben raden wij u aan een vooraf een afspraak te maken. We verrassen u graag met onze Twentse gastvrijheid. De koffie staat klaar. 

 

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit