figure
Paul Roescher vloeren

Vloeren - de basis voor uw ruimte

Naast beeldbellen nu ook bezoek aan huis!

Onlangs introduceerden wij beeldbellen met uw adviseur(s), zodat u toch verder kon gaan met uw (ver)bouwplannen. Het bezoek aan onze showrooms is tijdens de lockdown immers niet mogelijk. Met een VEILIG bezoek aan huis gaan wij weer een stap verder en kunt u voorbeelden bij u thuis bewonderen en tegelijk uw adviseur raadplegen. Lees snel verder en plan meteen uw afspraak.

Maak Afspraak >

Webshop >

Makkelijk kiezen

Kijken en vergelijken, dat kan heel eenvoudig in onze Megastores. De keuze bij Paul Roescher is namelijk onbetwist de grootste van Nederland. Twijfelt u voor uw nieuwe vloer tussen een laminaatvloer, een pvc-vloer of overweegt u zelfs een echte houten vloer? Onze productspecialisten adviseren u graag over de verschillende vloeren en helpen u graag bij uw keuze. Met een vraag als 'Wat zijn de verschillen tussen een pvc-vloer en een tegelvloer?'  bent u bij een bedrijf dat deze beide vloeren levert natuurlijk aan het perfecte adres! Misschien blijkt op basis van uw wensen wel dat een tegelvloer meer geschikt is voor uw situatie. Welke type vloer past het beste in uw woning? Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze; maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een deskundig advies.

Een vloer bij uw keuken

Dat is pas het gemak van alles onder één dak: u zoekt uw nieuwe keuken uit en kiest daar gelijk de bijpassende vloer bij! Andersom mag ook natuurlijk. Onze tip: neem één element als basis voor uw inrichting en zoek daar de bijpassende elementen bij. Vindt u uw keuken het belangrijkst? Dan zoeken we eerst samen met u uw keukenstijl uit en checken alvast welke vloer hier mooi bij zou passen. Zou krijgt gegarandeerd een mooie eenheid in uw woning!

Dagje uit!

Bent u nieuwsgierig naar al het moois dat Paul Roescher u te bieden heeft? Een bezoek aan onze showroom kunt u combineren met een tussenstop in ons restaurant, even lekker bijkomen met een kop koffie en stukje versgebakken appeltaart. Om het helemaal compleet te maken kunt u een afspraak maken met één van onze vloerspecialisten, dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Maak Nu Een Afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit