figure

Vloeren Apeldoorn

Bent u woonachtig in Apeldoorn en zoekt u een nieuwe vloer? Paul Roescher is dé vloerenspecialist van Apeldoorn. Aan de Vlijtseweg 196 vindt u onze megastore, waar u naast vloeren ook badkamers, keukens, tegels, kasten en kachels vindt.

In ons filiaal van Apeldoorn is een volledige afdeling gewijd aan vloeren. Hier vindt u werkelijk alle soorten vloeren (laminaat, parket, verouderd hout, pvc). Tegenwoordig is PVC helemaal in. PVC is een duurzame vloersoort, waarop nauwelijks krassen verschijnen. Een nadeel is dat PVC alleen gelegd kan worden op een geëgaliseerde of vlakke ondergrond. Daarnaast is PVC qua prijs iets duurder dan laminaat.

Een andere optie is een verouderde vloer. Dit zijn houten vloeren met een verouderde uitstraling. Onze leveranciers behandelen de houten planken, bijvoorbeeld met kalk, beits of door te schuren.

Wilt u een afspraak met een vloerenadviseur van Paul Roescher? Vul het formulier in en u bent verzekerd van een afspraak in onze showroom in Apeldoorn.

Afspraak maken >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit