BUDGET-vloeren

Een goede basis op de bodem van uw huis hebben liggen voor een zachte prijs, dat kan met een BUDGET-vloer van Paul Roescher. Zonder kwaliteit te verliezen kan er in uw woning een prachtige vloer komen te liggen, die voldoet aan al uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

 

 Bekijk hier enkele voorbeelden van BUDGET-vloeren of bezoek onze showroom! 

 

Welk materiaal is prijstechnisch voordelig?

Bij een BUDGET-vloer kunt u denken aan goedkope houten vloeren, zoals Lamel- en Duoparket of goedkope laminaat vloeren. Enkele houtsoorten die in laminaat gebruikt worden en voordelig in prijs zijn, zijn: rustiek den, country eik, Amerikaanse eik en beuken laminaat. Dit hout is ook sterk en duurzaam. Het is dus niet alleen in aanschaf voordelig materiaal, maar het bespaart u op de lange termijn ook veel geld.

Budgetvloeren zijn makkelijk in onderhoud

Lamel- en Duoparket of laminaat vloeren zijn erg praktisch en erg goed schoon te houden. Vlekken kunnen simpelweg met warm water en sop verwijdert worden. De vloeren zijn ook sterk genoeg om bij voorwerpen die vallen niet meteen een deuk te krijgen. De Duitse kwaliteit van de vloeren zorgt dat ze lang meegaan en de investering die u doet voor de aanschaf, betaalt zich dus dagelijks terug.

De BUDGET-vloer waar luxe en praktisch gemak vanaf straalt

In de keuze van BUDGET-vloeren kunt u eindeloos variëren. De meeste BUDGET-vloeren zijn, door het materiaal dat gebruikt wordt, erg praktisch. Naast het praktische aspect hebben goedkope houten vloeren en goedkope laminaat vloeren ook het voordeel dat ze in ieder interieur passen en heel tijdloos zijn. Verder is een BUDGET-vloer in combinatie met een goede ondervloer voorzien van een geluidsreducerende werking. De stilte en het geruisloos kunnen lopen over uw BUDGET-vloer, geeft altijd het gevoel van luxe. Een duurdere vloer heeft namelijk diezelfde geluidsreductie.

Laminaatvloeren Paul Roescher

 

Laminaarvloer Paul Roescher

Uw BUDGET-vloer uitzoeken

Met behulp van de vloerspecialisten van Paul Roescher komt u altijd samen op een vloer uit die binnen uw budget past en die van hoogstaande kwaliteit is. Maak voor u langskomt al gelijk een afspraak om er zeker van te zijn dat we meteen voor u klaarstaan!  Laat u verrassen door onze Twentse gastvrijheid. De koffie staat voor u klaar en onze verkoopadviseurs helpen u graag met het uitkiezen van uw BUDGET-vloer. 

 

Maak een afspraak bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit