figure
Vloertegels | WorldTegelExpo

Vloertegels, de basis voor uw inrichting

Vloertegels zijn er in alle soorten en maten. Er worden zelfs tegelvloeren gelegd met meerdere formaten tegels. Daarom vindt u op de afdeling Wand&Vloer tegels alleen al meer dan 5.000 soorten tegels! Kom alle tegels op uw gemak bekijken en vergelijken, want ook voor u hebben wij een passende vloertegel binnen uw budget.

Vloertegels in de webshop

Er staan veel voorraadtegels van de hoogste kwaliteit voor u klaar in ons magazijn, welke u nu ook in onze webshop kunt bekijken en kopen. Levering binnen 48 uur van voorraadtegels!

Webshop Vloertegels >


Welke vloertegel past bij mij?

Over smaak valt niet te twisten. Wel kunnen wij u een handje helpen bij het uitzoeken van de juiste tegelvloer. Vloertegels zijn er in verschillende stijlen zoals landelijk, klassiek of modern, maar ook houtlooktegels en betonlooktegels behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren om een fotocollage te maken van mooie tegelvoeren en uw gewenste inrichting, want met een collage is het eenvoudiger om de juiste vloertegel te vinden. Onze verkoopadviseurs laten u graag verrassende nieuwe mogelijkheden zien. Bij Paul Roescher vindt u een reusachtig aanbod van meer dan 150 tegelmerken. De vloertegels variëren in afmetingen van kleine 10x20 cm tot de grootste vloertegels ter wereld van 120x360 cm!  

Maak een afspraak

vloertegels van Paul Roescher

Welke vloertegel moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste vloertegel is erg belangrijk. Als u een tegelvloer in uw woonkamer wilt leggen is het belangrijk dat deze duurzaam en slijtvast is. Veel vloertegels zijn ook geschikt om buiten gelegd te worden - zo kunt u zelfs een eenheid maken tussen de vloertegels in uw woonkamer en op uw terras! Daarnaast kan een anti-slip laag weer erg belangrijk zijn bij vloertegels in uw badkamer. Het aanbod aan vloertegels is zeer ruim. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze tegeladviseur en laat u door hem informeren over de juiste tegel voor uw vloer.
Bent u benieuwd naar de trends op het gebied van vloertegels? Bekijk hier de 5 populairste vloertegels van dit moment. 

Voordelen van een tegelvloer

Kiest u voor een tegelvloer als woonvloer? Dan maakt u een goede keuze. Een tegelvloer heeft vele voordelen:

 1. Een tegelvloer is zeer onderhoudsvriendelijk
 2. De toplaag van een tegelvloer is kwalitatief de sterkst mogelijke
 3. Daardoor valt een tegelvloer in alleen de sterkste slijtgroepen
 4. De combinatie van een tegelvloer met vloerverwarming is perfect (uitstekende warmtegeleiding)
 5. Met een tegelvloer zijn alle stijlen mogelijk - tot aan houtlook, betonlook en natuursteenlook toe!

vloertegels van Paul Roescher

Kleuren en materialen

Tegels hebben als woonvloer niet alleen vele voordelen. Een tegelvloer is ook verkrijgbaar in alle soorten, maten en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een grote tegel van 80x80, 100x100 cm of zelfs nog groter. Grote tegels geven een rustieke uitstraling in uw huis.

U zult er niet verrast over zijn dat u bij Roescher alle soorten stijlen kunt vinden.
Extra gesorteerd is Paul Roescher in de volgende stijlen:

 • Moderne tegels
 • Strakke & tijdloze tegels
 • Klassieke tegels
 • Tegelvloeren met de mediterrane warmte van de Cote d’Azur.
 • Engelse stijl tegels
 • Boerderij vloeren
 • Getrommeld marmer

U bent van harte welkom!

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod vloertegels? In zowel Rijssen als in Apeldoorn vindt u riante afdelingen Wand&Vloer tegels met meer dan 5.000 soorten tegels in het assortiment. De megastore in Rijssen is daarnaast uitgebreid met de WorldTegelExpo! Hier vindt u als extra de afdelingen Giga&XXL-tegels en een afhaalkelder voor BUDGET-Tegels. Daarmee is de WorldTegelExpo de grootste showroom voor vloertegels ter wereld met in totaal meer dan 6.000 tegels in het assortiment!

 

 

U bent van harte welkom in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit