Vloertegels voor in de badkamer: waarop letten?

Vloertegels kunnen de badkamer groter doen lijken en zijn sfeerbepalend voor deze ruimte. Paul Roescher geeft tips!

Kies voor keramische tegels. Paul Roescher heeft de grootste tegelshowroom van Europa, waar allerlei keramische tegels te zien zijn. Keramische tegels kunnen perfect tegen water en kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn keramische tegels perfecte geleiders van warmte (bijv. vloerverwarming) en zijn ze niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden.

Gebruik grote tegels in een kleine ruimte. Grote tegels maken een ruimte optisch veel groter, omdat er minder voegen zichtbaar zijn. Tegenwoordig zijn er al gigantische tegels verkrijgbaar met een oppervlak van 120 bij 300 centimeter, maar dat is voor een badkamer misschien iets teveel van het goede. Een mooi formaat is 80 bij 80 centimeter of 90 bij 90 centimeter.

Laat de vloertegels doorlopen in de inloopdouche. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect en is heel strak en modern.

Tegenwoordig zijn er ook mooie houtlook tegels voor in de badkamer. Daarmee lijkt het alsof u een houten vloer heeft, maar het is keramiek.

Wilt u een tijdloze badkamer die over tien jaar nog steeds mooi is? Kies dan voor neutrale vloertegels, bijvoorbeeld grijs of bruin. Het voordeel is dat deze kleuren overal mee te combineren zijn. Vervolgens kun je accessoires gebruiken om de badkamer te verfraaien. Accessoires kunt u eens in de paar jaar weer vervangen, zodat u - voor uw gevoel - altijd een nieuwe badkamer heeft.

Hieronder enkele foto’s van mooie vloertegels voor in de badkamer. Kom eens langs in de showroom van Paul Roescher in Rijssen. Wij hebben allerlei mooie vloertegels uit voorraad leverbaar.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit