Voordelige keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken maar ziet u op tegen de hoge kosten? Kies dan voor een voordelige keuken van Paul Roescher! Voor €1516 heeft u al een wild eiken keuken met drie apparaten.

Voordelen van Paul Roescher

Paul Roescher heeft al meer dan 50 ervaring in dit vakgebied. U profiteert dus van onze expertise. Omdat wij de keuken van goede kwaliteit in grote partijen inkopen, profiteert u van de lage prijzen. Daarnaast hebben wij een gedegen organisatie van adviseurs, orderverwerkers, chauffeurs en monteurs die gezamenlijk zorgen voor een perfect en zorgeloos verloop van uw opdracht.

Kom in onze showrooms genieten van onze voordelige keukens en de beste keukenaanbiedingen. Paul Roescher heeft twee showrooms, in Rijssen en Apeldoorn. Wij rekenen op uw komst, daarom is er altijd voldoende parkeergelegenheid. U kunt bij ons kosteloos parkeren. Als u trek heeft gekregen tijdens het uitzoeken van uw droomkeuken, kunt u genieten van de keuken van Paul Roescher. Ook uw kinderen zullen zich vermaken bij Paul Roescher.

Interesse in een keuken?

Bent u geïnteresseerd in een keuken van Paul Roescher maar wilt u toch nog wat advies van één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Paul Roescher.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit