figure
Vrijstaande houtkachels

Vrijstaande houtkachels

Met een houtkachel van Paul Roescher haalt u één van de meest gezellige meubels in huis. Een houtkachel is een zuinige en eenvoudig te gebruiken verwarmingsbron die na enkele minuten vol rendement geeft. Hiermee investeert u niet alleen in een extra sfeervolle inrichting, maar brengt u ook uw energierekening omlaag!

Altijd een houtkachel die bij u past

Er zijn veel belangrijke keuzes te maken bij het kiezen van een vrijstaande houtkachel. Denkt u hierbij aan de vorm, functie, stijl en uitstraling van de houtkachel. Onze haardenexperts adviseren u hier graag in en luisteren goed naar wat u belangrijk vindt!

Zo kunt u bijvoorbeeld uw houtkachel op een zuil met draaiplateau midden in de kamer zetten, of een extra breed model houtkachel kiezen dat tegen de wand staat. U kunt voor speksteen kiezen, omdat dit goed bij uw interieur past, maar bijvoorbeeld ook voor een model met zijruiten, zodat u het vuur vanuit de hele kamer kunt zien.

Paul Roescher vrijstaande houtkachels

Voor ieder interieur

Naast het design is de keuze in het materiaal ook erg belangrijk. Het materiaal is van invloed op de uitstraling van de kachel en de warmteopslag. Een compleet spekstenen houtkachel houdt de warmte langer vast. Wilt u liever een houtkachel die volledig opgaat in uw interieur, dan kiest u eerder voor een grijs of zwart plaatstaal. Als in uw huis veel moderne materialen zijn verwerkt, dan kunt u voor uw houtkachel uit materialen als aluminium, roestvrij staal of glas kiezen.

Paul Roescher vrijstaande houtkachels

U bent van harte welkom!

Kortom, er zijn genoeg keuzes te maken in uw zoektocht. Als we u alvast één advies mogen geven: zorgt u er in ieder geval voor dat u de grootste houtkachel showroom van Nederland bezoekt! Want u bent er pas zeker van dat u niet één model hebt gemist als u bij Paul Roescher bent geweest. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze specialist!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Medio april zijn we in de showroom geweest en op een goede en betrokken manier geadviseerd door Cornelis en Rino."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit