figure
Wandtegels | WorldTegelExpo

Wandtegels in iedere stijl en budget

Wandtegels zijn er in alle soorten en maten en zijn sfeerbepalend in uw kamer. Bij Paul Roescher vindt u meer dan 5.000 soorten tegels, waarvan het grootste gedeelte geschikt is als wandtegel. Ongeacht welke ruimte u wilt betegelen, u vindt voor iedere toepassing bij ons de perfecte wandtegel! U kunt bij ons terecht voor onder andere een uitzonderlijk aanbod aan wandtegels voor uw badkamer of keuken.

Wandtegels in de webshop

Er staan veel voorraadtegels van de hoogste kwaliteit voor u klaar in ons magazijn, welke u nu ook in onze webshop kunt bekijken en kopen. Levering binnen 48 uur van voorraadtegels!

Webshop Wandtegels >

Welke wandtegels heb ik nodig?

Van klassiek tot ultramodern; in iedere inrichtingsstijl is er een wandtegel voorhanden. Wat kleinere, vierkante tegels geven al snel een klassieke of landelijke uitstraling, waar grote tegels met lange strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling. U kunt zelfs een robuuste, industriële uitstraling realiseren door het toepassen van ruw afgewerkte of betonlook tegels! Laat u inspireren dankzij de vele voorbeelden in onze showroom! Tip: steeds meer klanten bereiden zich goed voor door bijvoorbeeld een fotocollage maken van mooie inrichtingen en stijlen. De adviseurs van Paul Roescher tonen u vervolgens het ruime aanbod aan wandtegels die passen bij uw gewenste stijl - maar komen ook vaak met verrassende ideeën!

Weet u al precies welke wandtegels u zoekt? U hebt een bepaald type op het oog? Dan bent u van harte welkom op de afdeling Wand&Vloertegels in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen! Ook als u een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs wilt maken om samen te ontdekken welke wandtegel uw favoriet is, staat de koffie voor u klaar.

Ruime keuze

Bij Paul Roescher vindt u Europa's grootste keus aan wandtegels. Met meer dan 150 verschillende tegelmerken zit er gegarandeerd een mooie tegel voor u bij. In het bijzonder hebben wij ook Portugese tegels die bekend staan om hun sfeervolle en typerende patronen. Daarnaast bieden wij u tegelbehang voor de wand in diverse prints en patronen. Het ruime aanbod aan tegels varieert van neutraal tot sfeervolle patronen. Wandtegels zijn verkrijgbaar in zeer diverse afmetingen van kleine wandtegels (20x20 cm) tot grote wandtegels (35x100 cm) tot XXL-wandtegels

Kom langs in onze showroom

In zowel Rijssen als in Apeldoorn vindt u riante afdelingen Wand&Vloer tegels met meer dan 5.000 soorten tegels in het assortiment. De megastore in Rijssen is daarnaast uitgebreid met de WorldTegelExpo! Hier vindt u als extra de afdelingen Giga&XXL-tegels en een afhaalkelder voor BUDGET-Tegels. Daarmee is de WorldTegelExpo de grootste showroom voor tegels ter wereld met in totaal meer dan 6.000 tegels in het assortiment! Vindt u uw wandtegel hier niet, dan vindt u uw wandtegel nergens!

 

 

Dus laat u inspireren in onze showroom. Het aanbod aan tegels is zeer ruim en wij nemen graag de tijd om de perfecte tegel voor u te zoeken. Bovendien krijgt u bij Paul Roescher kwaliteit tegels tegen een een aantrekkelijke prijs. Paul Roescher is lager in prijs dan waar dan ook!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >