figure
WorldTegelExpo

Wandtegels in iedere stijl en budget

Wandtegels zijn er in alle soorten en maten en zijn sfeerbepalend in uw kamer. Bij Paul Roescher vindt u meer dan 5.000 soorten tegels, waarvan het grootste gedeelte geschikt is als wandtegel. Ongeacht welke ruimte u wilt betegelen, u vindt voor iedere toepassing bij ons de perfecte wandtegel! U kunt bij ons terecht voor onder andere een uitzonderlijk aanbod aan wandtegels voor uw badkamer of keuken.

Wandtegels in de webshop

Er staan veel voorraadtegels van de hoogste kwaliteit voor u klaar in ons magazijn. Deze kunt u nu ook in onze webshop bekijken en kopen. Levering binnen 48 uur van voorraadtegels.

Webshop Wandtegels >

Laat u inspireren in onze showrooms. Het tegelaanbod is zeer ruim en wij nemen graag de tijd om de perfecte tegel voor u te zoeken. Bovendien krijgt u bij Paul Roescher kwaliteit tegels tegen een aantrekkelijke prijs. Paul Roescher is lager in prijs dan waar dan ook.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Klanten zeggen...

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit