WorldTegelExpo

Wandtegels en vloertegels - WorldTegelExpo

Meer dan 5000 (!) soorten tegels. Zo groot is de keuze op alleen al de afdeling Wand&Vloertegels! Daar vindt u tegels in alle soorten, maten, kleuren en structuren - wat u maar zoekt! De afdeling Wand&Vloer tegels is dé tegelshowroom met de grootste keus op het gebied van tegels. U vindt er meer dan 150 verschillende merken tegels voor zowel vloer als wand. Lager in prijs dan waar ook!

Webshop Tegels >

Naast de afdeling Wand&Vloertegels zijn er ook twee speciale tegelafdelingen in onze megastore in Rijssen. In de WorldTegelExpo vindt u een afdeling speciaal voor grootformaat tegels en een afhaalkelder waarin superscherp geprijsde tegels op voorraad liggen.

Wand&Vloer tegels: het grootste assortiment tegels

De afdeling Wand&Vloertegels biedt de grootste keus in wat u ook maar zoekt op tegelgebied!
Een kleine greep uit het tegelaanbod en meer informatie hierover:

Met zo'n breed aanbod tegels is het niet vreemd dat de totale collectie Wand&Vloertegels uit meer dan 5000 soorten bestaat!!

Deskundig advies over tegels

U zoekt een betrouwbare tegelleverancier met een grote (en moderne!) collectie tegels tegen de laagste prijzen? Dan moet u bij Paul Roescher zijn! Onze tegelexperts weten hoe belangrijk een tegel is voor  de uitstraling van uw ruimte, ongeacht of dat uw woonkamer, badkamer, hal of keuken is. Dankzij het deskundige advies komt u zeker de voor u perfecte tegel op het spoor! Maak voor een adviesgesprek een afspraak met onze specialist; hij helpt u graag.

Waar vind ik de afdeling Wand&Vloertegels?

De afdeling met meer dan 5000 soorten wandtegels en vloertegels vindt u op de begane grond van onze megastores in Rijssen en in Apeldoorn. Extra inspiratie kunt u opdoen op de afdeling Badkamers in beide Megastores: hier vindt u vele badkameropstellingen met zeer diverse stijlen badkamertegels! U hoeft niet op zoek naar inspiratie - u staat er gewoon tussen!

Bent u in onze Megastore in Rijssen? Daar is de afdeling Wand&Vloertegels een onderdeel van de WorldTegelExpo - de grootste showroom ter wereld op het gebied van tegels! In totaal telt de Expo vier etages:

- 1e en 2e etage: afdeling Giga&XXL-tegels
- Begane grond: afdeling Wand&Vloer tegels
- Kelder: afdeling BUDGET-tegel cash&carry

Dus let op: voor de afdeling Giga&XXL-tegels en de BUDGET-tegel cash&carry komt u naar Paul Roescher megastore Rijssen.

 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit